MO17-2 slaat de plank mis - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MO17-2 slaat de plank mis

Hoogland MO17-2

2 - 0

Waterwijk MO17-2

... (schot)
27'
... (scrimmage)
42'

Competitie

2e klasse Zwaluwen Jeugd Reeks (1e fase) 15

Datum

1 oktober 2022 14:00

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark Langenoord
Sportlaan 30
3828AZ
HOOGLAND
tel. 033-4801915

Vanmiddag speelden wij in Hoogland tegen de plaatselijke club. Hoogland en wij scoren zo'n beetje dezelfde uitslagen dus we gingen uit van een gelijke strijd. Ondanks de donkere wolken hielden wij het vandaag droog. We kregen vandaag hulp van Iris in het doel en Evy op het middenveld. Bedankt dames, lekker gevoetbald vanmiddag.
We gaan beginnen. Al na vijf minuten weten we hoe laat het is. Na een opmerking over wel of geen buitenspel gaat de scheidsrechter al uit zijn plaat tegen ons aan de kant. Hier was de gezelligheid gelijk ver te zoeken. Ook in het spel zag deze man alleen prima als blauw/wit iets verkeerd deed, rood/wit kon rustig zijn gang gaan. Maar dames, we kunnen deze man niet de schuld geven van het feit dat bijna geen een pass van ons naar een medespeelster werd gespeeld, dat er niet met vrije tegenspeelsters op het middenveld werd meegelopen en dat jullie echt opgelegde kansen niet benutten. Zelfs een paar vrij voor de keeper en dan nog niet scoren. Hoogland bakte er vanmiddag ook niet veel van maar kwamen toch een paar keer gevaarlijk voor ons doel. Onze verdediging en onze keepster hielden ons in de wedstrijd. In de 27e minuut krijgt Hoogland een dubieuze vrije trap op de middenlijn. De bal wordt hoog voor het doel geslingerd en een speelster van Hoogland weet te scoren, 1-0. Volkomen uit het niets en heel erg overbodig eigenlijk. Jullie pakken de draad weer op maar heel veel aanvallen verzanden rond de zestien in eindeloos gekap en gedraai met de bal. Nog een paar losse flodders van ons maar we scoren niet.
In de rust wordt het nog maar een keer uitgelegd. Niet lopen met de bal en lekker combineren. Jahaaaa Crista en Marcel, nu weten we het wel. Okay, we gaan het zien.
Nou, de tweede helft begint en we hebben gelijk weer een tegenvaller. Er breekt een speelster van Hoogland uit over onze linkerkant. Niets aan de hand, de bal gaat over de achterlijn maar deze speelster perst er toch een voorzet uit. De vlag gaat opmhoog voor een doeltrap en onze verdedigers weten het ook zeker, de bal was uit. Er wordt echter doorgevoetbald, twee speelsters vallen nog over Iris heen en er wordt gescoord. En de man van de wedstrijd keurt het doelpunt goed. Hij had het anders gezien. Eigenlijk wil ik naar huis. Hier heb ik zo'n hekel aan. Fouten maken is menselijk maar hier is opzet in het spel. Met volle kracht gaan we in de aanval maar net als in de eerste helft komen wij niet echt de zestien in. Achterin bij Hoogland staan een paar hele grote meiden en zij hebben de boel goed onder controle. Nog wel twee reuzekansen voor onze aanvallers maar het wil niet lukken vandaag.
En dat is heel jammer want dit is nu het derde potje voetbal wat wij onterecht verliezen. Maar jullie kunnen niemand de schuld geven, ook deze scheids niet. Zolang jullie niet koelbloediger worden in de zestien blijft het tobben. En hier gaan wij op trainen de komende weken. Voor de rest valt er niet veel te klagen hoor. De sfeer is goed en jullie doen je stinkende best. Er wordt hard gewerkt en jullie strijden goed samen tot het laatste fluitsignaal. Maar het resultaat blijft helaas een beetje achter. Maar het komt echt goed, bij vlagen spelen jullie gewoon heel goed voetbal maar het is vaak nog te rommileg. Het komt goed!!. Een fijn weekend verder en tot de volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!