Contributie - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie

De contributie voor seizoen 2023/2024 is als volgt vastgesteld:

WW-contr-2023-2024.JPG

Elk lid koopt een eigen wedstrijdtenue, bestaande uit officiële Waterwijk shirt, broek en kous. Het tenue is op de club te koop en via de website (link) aan het einde van het oude en begin van het nieuwe seizoen. De kosten zijn € 52,45 per tenue.

Er mag alleen in het officiële Waterwijk tenue gespeeld worden.

Elk seizoen wordt aan de spelende leden in de leeftijdscategorie O8 tot en met O19 een bal uitgereikt. Deze bal is van het lid zelf.

Een speler die tot de selectie behoort, betaalt een selectiebijdrage van € 150,00.

Elk lid van een selectieteam koopt een eigen verplicht selectiepakket. Het pakket is vanaf juni 2022 bij het Sportpaleis te koop. De kosten liggen tussen de € 260 en € 285 afhankelijk van maatvoering en nummer bedrukking. Meer info over het pakket wordt verspreid via de selectietrainers.

Per adres (waar tenminste 1 spelend lid woont) wordt € 50,00 vrijwilligersbijdrage in rekening gebracht. Deze bijdrage kan worden terugverdiend door vrijwilligerswerk te verrichten. Hoe dit precies werkt is te lezen in dit artikel.

Korting: seniorenteams (niet zijnde zaterdag 1) betalen voor maximaal 12 leden van het team de volledige contributie + vrijwilligersbijdrage. Voor de overige leden uit het team wordt een bijdrage van € 50,00 per persoon betaald. Het totaalbedrag voor het team dient daarvoor in één keer voor 1 september betaald te zijn. De penningmeester graag voorzien van een lijst met betreffende leden (penningmeester@waterwijk.nl).

De contributienota wordt verstuurd in de maand juli. De contributie dient vóór 1 augustus betaald te zijn. Het is mogelijk om de contributie in 3 termijnen via automatische incasso te betalen. Neem hiervoor na ontvangst van de contributienota contact op met de penningmeester via incasso@waterwijk.nl.

Heeft u moeite met het betalen van de contributie, dan kunt u een aanvraag doen bij het Jeugdsportfonds Almere. Het Jeugdsportfonds vergoedt de contributie tot een bedrag van maximaal € 300,00. Een eventueel restant van de contributie en de vrijwilligersbijdrage wordt niet door JSF vergoed. Leden waarvan de contributie wordt betaald door het JSF hoeven de vrijwilligersbijdrage niet te betalen, mocht er nog een het restant contributie zijn, moet dit wel worden betaald.

Meer informatie over JSF vindt u hier.

 

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!