ASC Waterwijk & Media - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ASC Waterwijk & Media

ASC Waterwijk is regelmatig in 'het nieuws', zowel via haar eigen (social) media kanalen als op externe (social) media kanalen.

Met +/- 95x ASC Waterwijk teams en de variëteit aan media kanalen is het ondoenlijk om al deze informatie te verzamelen en te delen via één centrale locatie.

Je zal meerdere (social) media kanalen en informatie voorzieningen moeten raadplegen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en publicaties over o.a. leden, oud-leden, teams en de vereniging zelf.

Op onderstaande media kanalen en informatie voorzieningen (in willekeurige volgorde en slechts een greep uit de vele) wordt al dan niet regelmatig informatie over ASC Waterwijk geplaatst.


Facebook

logo-fb.pngDe officiele FaceBook pagina van ASC Waterwijk is: https://www.facebook.com/ascwaterwijk1984/

Hier worden regelmatig o.a. berichten, video's, foto's, sponsor mededelingen geplaatst.

Wil je hier informatie (video, afbeelding/foto, bericht) plaatsen, stuur een bericht via FB of stuur een email naar: socialmedia@waterwijk.nl


Instagram

logo-insta.pngDe officiele Instagram pagina van ASC Waterwijk is: https://www.instagram.com/ascwaterwijk/

Hier worden o.a. berichten, video's, foto's en sponsor mededelingen geplaatst.

Wil je hier informatie (video, afbeelding/foto, bericht) plaatsen, stuur een bericht via Instagram of stuur een email naar: socialmedia@waterwijk.nl.

Ook de hashtags zoals  #waterwijk en #ascwaterwijk kan soms interessante info opleveren.


Website

logo-web-2.pngWebsite-url: https://www.waterwijk.nl/

Hier worden o.a. geplaatst:


Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief.jpgPeriodiek worden er nieuwsbrieven gestuurd naar all leden en relaties. Hierin staan o.a. mededelingen van het bestuur en andere belangrijke of nuttige onderwerpen.

De nieuwsbrieven worden gestuurd naar de opgegeven email-adressen zoals vermeld in de ledenadministratie. en zworden ook gepubliceerd op de website via een link.

Indien je geen nieuwsbrieven (meer) ontvangt en je wilt ze wel (weer) ontvangen, vul dan inschrijven nieuwsbrief formulier in.
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan onderaan de nieuwsbrief op 'uitschrijven'. 


ClubTV

clubtv.pngIn de kantine hebben we ClubTV op TV schermen. ClubTV is een slideshow applicatie van onze website leverancier VoetbalAssist die uitgevoerd wordt op de 3x beeldschermen in de kantine, de ingang en bij de bar/snackcorner.

Op het scherm bij de ingang staat in de slideshow: programma van de dag, veldindeling & vermelding teamsponsoren.
Op het scherm bij de snackcorner staat de menu-lijst van de bar en snackcorner.
Op het scherm in de kantine staan sponsoruitingen en allerlei info over diverse zaken.

Flickr

logo-flickr.pngASC Waterwijk maakt voor foto's opslag gebruik van het media platform: Flickr

Hier worden aangeleverde foto's & foto-albums geplaatst die voor iedereen gratis toegankelijk en gratis te downloaden zijn, op dit moment zo'n 14.000 foto's.

Wil je hier ook jou foto's plaatsen voor de ASC Waterwijk community, stuur dan een email naar: website@waterwijk.nl


YouTube

youtube.pngASC Waterwijk heeft een niet-officieel ASC Waterwijk YouTube kanaal in gebruik voor plaatsen van video's op de 3x beeldschermen in kantine, bar en ingang.

Maar zoek in YouTube op 'ASC Waterwijk' en je vindt legio videoclips van wedstrijden op diverse YouTube leden en niet-leden kanalen.


Vimeo

Vimeo.pngDe videoclips geupload naar de website worden opgeslagen op het Vimeo media platform via website leverancier VoetbalAssist.

ASC Waterwijk maakt zelf (nog) geen rechtstreeks gebruik van het Vimeo platform.


App Voetbal.nl

voetbal.nl.pngVoetbal.nl is de gratis officiele (Sportlink) app van de KNVB.

Hierin worden o.a. programma's, uitslagen en standen van alle door de KNVB georganiseerde competities weergegeven.

ASC Waterwijk kan zelf vriendschappelijke wedstrijden toevoegen. Ook is er de mogelijkheid om foto's/video's te uploaden.

De voetbal.nl app is gratis te downloaden:


App ASC Waterwijk (VoetbalAssist)

 VA-appstore.png  VA-playstore.png  De website van ASC Waterwijk staat op de oficiele app van VoetbalAssist. 

De VoetbalAssist app van ASC Waterwijk website is gratis te downloaden:

Kwa inhoud is de app nagenoeg identiek aan de website.


App ASC Waterwijk (website)

WW-Logo_BG-rond-wit-1080.png Deze app is de responsive weergave van de website op mobiele apparaten zoals je telefoon of tablet.

Ga naar www.waterwijk.nl website op je mobiel en je krijgt direct de 'app' te zien. Afhankelijk van de internet browser die je gebruikt kun je dan zelf de app-icon aanmaken voor op je startscherm.

De standaard 'zichtbare' informatie op de app is nagenoeg gelijk aan de voorpagina van de website en via menu zijn alle webpagina's responsive te benaderen.

Kwa inhoud is de app nagenoeg identiek aan de website.


Omroep Almere

Omroep_Almere.jpgOmroep Almere bericht over het wel en wee van de Almeerse voetbal verenigingen en dus ook over ASC Waterwijk.

Regelmatig wordt er nieuws over ASC Waterwijk geplaatst en zijn er regelmatig korte wedstrijdverslagen te lezen van de Zaterdag-1 en Dames-1.

De website url is: https://omroepalmere.nl/


Almere Deze Week / Ons Almere

almere_deze_week.jpgOns_almere.pngAlmere Deze Week en Ons Almere plaatsen incidenteel nieuwsberichten over de Almeerse voetbal verenigingen en dus ook over ASC Waterwijk.


Het Amsterdamsche Voetbal

hav1.pngHet Amsterdamsche Voetbal bericht over de standaard senioren teams van de voetbal verenigingen in Amsterdam en groot-Amsterdam.

Almere (ASC Waterwijk) valt onder groot-Amsterdam.

De stand, uitslagen en programma van de Zaterdag-1 worden netjes bijgehouden. Ook berichten over verenigingen in dezelfde competities als de Za-1 wordt weergegeven.


Hollandse Velden

Hollandse_velden.jpgOp HollandseVelden.nl vind je de laatste informatie omtrent alle standaard competities (de competities waarin de senioren 1e elftallen uitkomen) van de KNVB op een mooie overzichtelijke pagina per competitie.

Ook zijn hier de periodestanden te vinden, statistieken en geografische gegevens van de verenigingen.

Als je op vereniging zoekt kom je op de pagina waar ook een competitie-archief bijgehouden wordt voor standaard team vanaf seizoen 2010/2011.


Er zullen ongetwijfeld (social) media kanalen en ander informatie voorzieningen ontbreken ... nou jammer dan 😀 ... bij een volgende update worden ze dan meegenomen in de lijst.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!