Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Onze Club

Vernieuwd trainingsschema ingaande 1 juni

30 mei 10:30  In verband met de beperkte toegangsruimte naar ons complex wordt de ingang verplaatst naar veld 7/puppenbak en is de uitgang voortaan bij veld 2.meer »

WATERWIJK WINT NK JO13 ELITE

6 juli 10:00  Nadat zowel vanuit het NK Zuid als NK Noord zich in totaal 4 teams plaatsten voor de NK finalewedstrijden in Amsterdam op 4 juli meer »


JO10-6 verslaat De Dijk

26 juni 17:00  In hopelijk de laatste regiocup wedstrijd ooit wist de JO10-6 te winnen van De Dijk.meer »


Trainer gezocht voor de MO13-1

24 juni 18:45  Ben jij helemaal gek van voetbal en lijkt het je leuk om een meidenteam te trainen, dan is de MO13-1 . Voor nadere informatie: coordinator-meiden-onderbouw@waterwijk.nl


Hans Visser stopt als scheidsrechtercoördinator

21 juni 10:30  Na ruim tien jaar met heel veel plezier de scheidsrechter coördinatie bij Waterwijk voor de zaterdagen en de toernooien gedaan te hebben, ga ik er mee stoppen. Natuurlijk niet nadat ik voor een opvolger of in dit geval zelfs voor twee opvolgers gezorgd heb.meer »


Regiocup

3 juni 20:15  Komend weekend is het eindelijk zo ver; we gaan van start met de KNVB Regiocup voor de jeugd! Bijna 30.000 teams spelen de komende vier weekenden wedstrijden tegen verenigingen uit de regio.meer »


Keepers gezocht

18 mei 21:30  De jo17 en jo19 zijn op zoek naar keepers. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met de coördinator. email: coordinator-o17@waterwijk.nl


Assistent Coordinator O8/O9 gezocht

12 mei 18:00  Voor het nieuwe voetbalseizoen zijn wij op zoek naar een assistent coördinator voor de categorie O8/9.meer »


Mark Fokker overleden

11 mei 23:00  Zondag bereikte ons het trieste bericht dat is overleden, onze oud speler en trainer Mark Fokker Mark is slechts 56 jaar geworden. Mark was jarenlang speler van het eerste elftal en daarna heeft hij nog diverse selectie elftallen getraind. Wij wensen Laura en Yannick heel veel sterkte met dit grote verlies. Het bestuur.


Jan Veerman overleden

28 april 15:30  Op dinsdag 27 april bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van: Jan Veerman Jan is in het verleden bestuurslid TC geweest en was een ervaren persoon in ons midden. Wij zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor ASC Waterwijk heeft betekend. Wij wensen Gerrie en de familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Bestuur ASC Waterwijk


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!