Onze Club - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Onze Club

Zomer challenge

Gisteren, 5 juni 21:30  SPEEL JE EEN TEAMSPORT EN HEB JE EEN ZOMERSTOP OF WIL JE TENNISSEN MET EEN COMPACT LIDMAATSCHAP?meer »


SHIRTJESVRIJDAG: HEEL NEDERLAND IN VOETBALSHIRT OP 9 JUNI!

Gisteren, 5 juni 21:15  Op de eerste dag van Het Nationale Voetbalweekend roepen we iedereen op zijn of haar voetbalshirt aan. Naar werk, naar school of de supermarkt. Oranje doet natuurlijk mee. Met #vierhetshirt dragen we uit wat voetbal voor ons en Nederland betekent. meer »


Nieuwe velden - eerder dan verwacht!

Gisteren, 5 juni 10:00  Vrijdag was nog niets bekend, maar vandaag weten we dat de aannemer dinsdag 6 juni gaat beginnen met het vervangen van veld 2. Per direct kan er dus niet meer getraind worden op veld 2.meer »


Nieuwe velden - einde seizoen

4 juni 15:30  Het seizoen zit er bijna op, de laatste wedstrijden worden gespeeld. Zoals wij al eerder hebben aangegeven, worden deze zomer de velden 2 en 5 vervangen voor kurkvelden. De gemeente kan ons op dit moment nog niet zeggen wanneer de aannemer hiermee begint. In principe is dat deze maandag 5 juni. Het kan echter ook zijn dat de aannemer maandag nog niet begint. Zodra wij weten wanneer zij daadwerkelijk beginnen houden we jullie op de hoogte. Als de aannemer begint, hebben we alleen nog de beschikking over veld 1. Het trainingsschema vervalt dan per direct. We proberen dan iedereen die nog wil trainen ruimte te bieden, maar hou er rekening mee dat de mogelijkheden beperkt zijn. Teams die nog willen trainen kunnen dit doorgeven aan de coördinator.


MO13-1 kampioen

28 mei 9:45  Op zaterdag 27 mei speelde we naar verwachting de kampioenswedstrijd tegen AS'80. AS'80 uit altijd lastig.... meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!