Waterwijk 1

Zaterdag 1, 3e klasse C

18 november 2017 14:30

Onbekend

Zaterdag 18-11 was de topper tegen AH  uit Huizen, met als inzet koploper blijven en als toetje een periode titel.
Helaas liep de Zaterdag tegen een onnodig verlies aan.
Het was een Zaterdag om niet snel te vergeten met bakken kwam de regen uit de lucht waardoor het veld erg slecht was, daar hadden beide ploegen last van.
De wedstrijd begon zo mooi voor Waterwijk al na 7 minuten een geweldige pegel van Ralph die rechts in de kruising kwam,  de keeper kon er alleen maar naar kijken 0-1.
Daarna nog een zeer goede kans voor Randy die de keeper van AH geweldig redde, het voetbal werdt minder en wat volgde was vecht voetbal en de jongens verweerde zich kranig.
De rust werdt gehaald met een 0-1 voorsprong.

De tweede helft begon AH alleen maar lange ballen te spelen en Waterwijk probeerde te blijven voetballen wat op dit veld erg moeilijk was, en toch kregen wij een honderd procent kans Miquel die 1 op 1 kwam met de keeper en via de voet bleef er alleen nog maar een corner over dit had de beslissing kunnen wezen.
Maar als gaat nou eenmal niet op in de voetballerij, en na een glijpartijtje scoorde Ah de 1-1 dit was een domper voor Waterwijk.
Echter zo rond de 75e min een scrimmage voor de goal van AH en Miquel scoorde de 1-2 zou het dan toch gebeuren!!
helaas in de slotfase een corner voor AH en de 2-2 was gemaakt, Waterwijk wilde meer en nam risico's en in de absolute slotfase kreeg waterwijk de deksel op ze neus 3-2 voor AH.
De jongens hebben ontzettend hard gevochten helaas was het resultaat niet goed, soms krijg je teveel en soms te weinig in een wedstrijd vandaag kreeg Waterwijk te weinig.
Zaterdag 25-11 kan er revanche genomen worden tegen Hilversum die door het verlies de periode titel heeft gewonnen, en onze felicitaties krijgt voor deze prijs.
Komt allen deze jonge ploeg aanmoedigen de entree is op Sportpark Rie Mastenbroek gratis.