Datum

14 oktober 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Olympia'25 op het programma, de nummer 2 tegen de nummer 10.
De wedstrijd begon meteen met een grote kans voor Waterwijk, helaas kon Nino zijn voet niet goed achter de bal krijgen.
Olympia kreeg in de 9e min uit een vrije trap ook een goede kans, die gelukkig niet benut werd.
De wedstrijd bleef op en neer golven met in de 17e min een mooie voorzet van Lynel op Nino, helaas alleen een corner.
In de 20e min 0-1 door goed doorzetten van een speler van Olympia en die schoot vanaf 15 meter in de korte hoek 0-1,hoe zou Waterwijk hier op reageren?
Waterwijk kreeg weer een mooie kans helaas ging het schot van Dennis net naast, in de 24e min een mooie kans voor Olympia Gianni redde prima.
Kansen kreeg Waterwijk genoeg ,34e min vrije trap rond de 16 Roy achter de bal en een mooie redding van de keeper.
Zou  het nog lukken om de rust in te gaan met 1-1, wel in de 44e min voorzet Dennis en heerlijk ingekopt door Roy rust 1-1.

2e helft

Olympia kreeg meteen na de rust een vrije trap rond de 16 kanppe redding Gianni.
De kansen vlogen heen en weer dan weer Waterwijk dan weer Olympia, 49e min grote kans Ermano helaas liep hij onder de bal door.
Wel werden de aanvallen van waterwijk gevaarlijker wat resulteerde in een zeer mooie aanval over rechts, Lynel met de voorzet en prima ingetikt door Nino 2-1 in de 51e min.
Waterwijk kreeg weer een paar kansen helaas allen niet benut, en Olympia dan die kreeg ook kansen.
En in de 60e min een  vrije trap rond de 16 voor Olympia, in de rebound lag de 2-2 in het mandje daar was Waterwijk niet scherp.
Wat volgde was een senationele slotfase met 1 hele grote kans voor Olympia, en 2 hele grote kansen in de laatste minuten voor Waterwijk.
Eindstand 2-2, wat misschien ook 7-6 of 7-7 had kunnen zijn.
Waterwijk zakt iets op de ranglijst maar is nog steeds ongeslagen ,op zich een hele mooie prestatie.

Aankomende Zaterdag 21 Oktober speelt Waterwijk weer thuis tegen Nieuwland om 15.00, u bent weer van harte uitgenodigd, zoals gebruikelijk entree is gratis.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!