Bekerwedstrijd Geuzenmiddenmeer MO17-2 - Waterwijk MO17-2

Waterwijk MO17-2

MO17-2, Groep 3 - 31

4 oktober 2017 19:00

Onbekend

Ondanks ons drukke bestaan met school en werk en een paar speelsters met blessures en eentje ziek is het toch gelukt om onze midweekse inhaal bekerwedstrijd tegen Geuzenmiddenmeer af te werken. En hoe! Met maar één wissel op de bank begonnen wij aan de wedstrijd. De eerste helft ging het spel heen en weer maar hadden wij de beste kansen. Helaas werd het doel nog niet gevonden. Bij Geuzenmiddenmeer speelden een paar meiden die eigenlijk liever op judo hadden gewild maar toch maar waren gaan voetballen. Met veel duw- en trekwerk probeerden zij onze aanvallers in bedwang te houden. De eerste helft lukte dat aardig.

In de tweede helft net even iets anders opgesteld en het begon bij ons ineens beter te lopen. Een mooie aanval over de grond van achteruit en Janna kon scoren, 0-1! Hierna bleef het spel heen en weer gaan en kregen wij het achterin toch wat lastiger. Veel uitballen vlakbij ons doelgebied en een hele reeks corners. Gelukkig wisten wij deze steeds goed te verwerken. Toen een snelle uitbraak van ons en Emily kon de bal langs de keeper van Geuzenmiddenmeer schuiven, 0-2! Even hierna gerommel voor het doel van Geuzenmiddenmeer en Chyenna stond weer op de goede plek, 0-3! Al met al geen makkelijke avond maar toch weer heel goed gevoetbald. Sommigen moesten noodgedwongen een hele wedstrijd spelen maar ik heb gemerkt dat het met de conditie wel goed zit. Wij staan met 6 punten bovenaan in onze poule en kunnen niet meer ingehaald worden. We gaan dus door in het bekertoernooi en dat is alvast een mooi resultaat. Tot de volgende keer!!