Sportpark De Marken 8
1355ES
ALMERE
tel. 036-5403030

Vandaag speelden wij uit bij FC Almere. Altijd lastige wedstrijden, al blijkt dit niet gelijk uit de stand, FC Almere staat helemaal onderaan. Wij waren bijna compleet. Dus geen leenspeelsters, we gaan het vanmiddag helemaal zelf doen.
We beginnen de wedstrijd heel goed. Veel op de helft van FC Almere en eigenlijk is het wachten op het eerste doelpunt. Maar dat valt niet. En dan zal je altijd zien, dan valt het doelpunt aan de andere kant. In de 22e minuut is het raak. Jullie raken de bal kwijt op het middenveld, een aanvalster van FC Almere weet door te breken en het is 1-0. Even schrikken maar jullie pakken de boel gelijk weer op. Drie minuten later. Jonessa valt aan over rechts, zet de bal voor en daar staat Felicia op de goede plek. Even de bal controleren en zij kan de bal langs de keepster schieten. Het is 1-1!
Het wordt rust. In de rust veel gepuf over de warmte vandaag. Het is inderdaad best heel erg warm op het kunstgras. Vandaag de eerste warme dag van het jaar, het is voor iedereen weer even wennen. Nou ja, gewoon lekker veel drinken en dan gaan we weer.
De tweede helft spelen wij op de counter. FC Almere valt heel veel aan. Ze hebben een nieuwe spits en die kan er echt iets van. Maar onze verdedigers zijn haar steeds een stap voor. Ook Lyssa pakt vandaag alle ballen die op het doel worden geschoten dus het zit lekker dicht. Zelf krijgen we ook een paar beste kansen maar ook de keepster van FC Almere is in vorm. Zo blijft deze wedstrijd steken op 1-1. Klinkt niet echt spannend maar dat was het wel. Jullie hebben vanmiddag, ondanks de warmte, heel lekker gevoetbald. Misschien had er meer ingezeten maar dat zal de coach van FC Almere ook hebben gedacht. Weer één puntje erbij, als we zo punten blijven sprokkelen dan blijven we in ieder geval een beetje  bovenin staan. Voor nu een fijn weekend, tot de volgende keer!!