Gustav Mahlerlaan 2009
1081LB
AMSTERDAM
tel. 020-6445577

Vanmorgen speelden wij om 10.00 uur uit bij Buitenveldert. Buitenveldert is al een paar weken kampioen. Het zou leuk zijn als we ze vandaag een kunstje kunnen flikken. Wij kregen vandaag hulp van Daisy en Nasheera. Bedankt meiden, jullie hebben lekker gevoetbald vandaag!!
We beginnen wat rommelig en dat leidt al in de 5e minuut tot een tegengoal. Was niet nodig maar misschien komt het omdat het nog vroeg is. Hierna gaat het spel lekker heen en weer. Alleen speelt Buitenveldert de bal wat beter rond. In de 19e minuut gaat het weer mis bij een corner. De bal wordt niet goed weggewerkt en eindigt in ons doel, 2-0.
In de rust spreken we uit dat het helemaal niet verkeerd gaat maar dat jullie rustiger aan de bal moeten zijn en scherper vóór het doel van Buitenveldert.
Zo gezegd, zo gedaan want al in de 44e minuut is het raak voor ons. Een mooie aanval over rechts. Chavanity wil de bal erin schuiven maar de bal dreigt voorlangs te gaan. Gelukkig staat Daisy heel scherp en zij kan de bal erin schieten, het is 2-1! En dat smaakt naar meer. Jullie worden feller en de gelijkmaker hangt in de lucht. Maar zoals het gaat in voetbal, Buitenveldert plaatst weer eens een aanval, de bal wordt gepakt, maar ook weer niet en we staan met 3-1 achter. Heel erg zonde want jullie gingen de goede kant op. Hierna wordt het werkvoetbal en weten de speelsters van Buitenveldert nog twee keer te scoren. Eindstand 5-1. Maar, zoals ook na de wedstrijd gezegd. De tegendoelpunten vallen ongelukkig maar jullie hebben wel lekker gespeeld vanmorgen. Ik vind 5-1 eigenlijk geen goede afspiegeling van de wedstrijd maar het staat wel op het scorebord. Tenminste, als de scheidsrechter zijn administratie goed had gedaan want hij heeft 5-0 op het wedstrijdformulier gezet. Ook dat nog. Nou ja, wij weten dat jullie gescoord hebben en daar gaat het om. Nog twee wedstrijdjes te gaan, bij winst misschien toch nog tweede, we gaan er voor!! Tot de volgende keer!!