Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vanmiddag speelden wij thuis tegen SV Marken. Uit was het 3-3 dus we konden wel een paar doelpunten verwachten. Onze ziekenboeg was weer uitgebreid dus we waren blij dat Esmee weer een keer mee wilde spelen. Esmee bedankt voor je hulp, goed gevoetbald!!
Het was warm maar er stond een stevige wind over veld 2. Het was windje mee of windje tegen. De eerste helft hadden we wind mee. Het was erg wennen. Veel ballen werden door de wind gegrepen en schoten door over de achterlijn van Marken. Wel constant in de aanval maar het bracht niets. Misschien een paar hele kleine kansjes maar het lukte niet te scoren.
In de rust de afspraak gemaakt om over de grond te gaan spelen en in de voeten. We gaan het proberen.
Ondanks de duidelijke afspraken gingen er nog veel ballen door de lucht en in de diepte. Door de tegenwind niet te belopen voor de spitsen en dus veel balverlies. Marken werd er steeds sterker van. Het laatste kwartier van de wedstrijd was het éénrichtingverkeer naar ons doel. Het was dat Lyssa op haar verjaardag geen doelpunten tegen wilde want het was prijsschieten op ons doel. Op de gekste manieren wisten wij gelukkig de bal uit het doel te houden en bleef het 0-0. Ook werd een doelpunt nog afgekeurd omdat het buitenspel was dus het zat ook niet tegen.
Al met al een lastige wedstrijd die we gelukkig zonder al te veel kleerscheuren zijn doorgekomen. Wederom een gelijk spel, het begint een gewoonte te worden. Nog vier wedstrijden te gaan! Tot de volgende keer!!