Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag speelden wij thuis tegen SVO HZM'22 (SVO), SVO staat onderaan en dat is gevaarlijk voor ons team. Net als in eerdere seizoenen komt er dan iets van onderschatting naar boven en dan kunnen we ineens niet meer voetballen. Vandaag zijn we daar dus extra scherp op. Op één geblesseerde speelster na zijn we compleet. Gelukkig wilde Stefan weer fluiten, we speelden op veld 5 en het zonnetje scheen. De omstandigheden zijn er dus om er een leuke wedstrijd van te maken. Maar dat viel toch wel tegen.
Ondanks alle waarschuwingen trapten jullie toch weer in de val. Jullie passen je heel snel aan aan het niveau van de tegenstander en dat is niet best. Veel slechte passes en SVO krijgt zelfs kansen. Er moet echt iets gebeuren. We wisselen het één en ander maar ook dat helpt niet. Gelukkig, vlak vóór de rust weet Finally zich vrij te spelen en kan zij de bal in het doel schieten, het is 1-0 en rust.
In de rust staan de gezichten op onweer. Ook jullie vinden dat het niet goed gaat en weten ook precies wat er beter moet. Met dit goede voornemen gaan we de tweede helft in.
Maar er gebeurt weinig. Het blijft onrustig tot ongeveer de laatste twintig minuten. SVO is moe gestreden, hebben geen wissels en de koek is op. Zij kunnen niet meer zo fel verdedigen als de eerste helft en jullie krijgen kansen. Er is nog wat oponthoud omdat de vlagger van SVO het steeds beter weet dan de leiding maar hij krijgt jullie niet uit jullie spel. De combinaties worden beter en het wordt weer leuk om naar te kijken. En dan krijgen jullie loon naar werken. In de 73e minuut een mooie combinatie en een perfecte pass van Evy op Fardau. Zij komt alleen vóór de keepster en schiet de bal erin, het is 2-0! En een paar minuten later. Hetzelfde recept alleen komt nu Felicia vóór de keepster. Zij gaat om de keepster heen en schiet de bal rustig in het doel, het is 3-0!! En zo staat er toch nog een goede uitslag op het bord. Het was heel lastig vanmiddag maar jullie zijn blijven strijden en dat was mooi om te zien. Jullie hebben laten zien dat jullie ook in dit soort lastige wedstrijden blijven gaan om een goed resultaat neer te zetten. Nu even bijkomen, komende week lekker trainen en op naar de komende wedstrijd. Tot de volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!