ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag speelden wij thuis tegen AFC Quick uit Amersfoort. Het zonnetje scheen en veld 3 lag er mooi bij. Stefan was bereid om te fluiten en de vriend van Tosca nam de taak van Ben over deze week met de vlag. We waren niet helemaal compleet. Onze Jaydee is vorige week niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. Hopelijk is zij er snel weer bij.
We gaan beginnen.
Vanaf het begin is het duidelijk, jullie zijn de baas op het veld. Gelijk zit de druk erop. Na 5 minuten is het raak, een mooie voorzet van Fardau en bij de tweede paal loopt Jada de bal erin, 1-0. Tien minuten later, een pass van Felicia op Finally en zij kan alleen op de keepster af en schiet de bal erin, 2-0. De 19e minuut. Een mooie pass van Fardau en weer komt Finally alleen vóór de keepster, het wordt 3-0. In de 26e minuut een mooie pass van Evy en wederom staat Finally op de goede plaats, zij schiet de bal erin, 4-0. Dan de 37e minuut. Een knal van Fardau op het doel en zij maakt de 5-0. Dit gaat lekker zo. Het wordt rust.
In de rust zijn wij tevreden. Het kan alleen allemaal wat rustiger. De speelsters van Quick worden wat chagerijnig, vind je het gek, en zijn wat aan het uitdagen maar we spreken af hier niet op in te gaan.
De tweede helft. We beginnen wat onrustig en Quick weet aan te vallen. Er ontstaat een rommelige toestand vóór ons doel en de bal dreigt er in te gaan. Met gevaar voor eigen leven probeert Mecx de bal nog weg te halen maar de bal vliegt er per ongeluk toch in. Het is 5-1.
Vanaf de kant roepen de trainers van Quick dat het nu hun wedstrijd wordt maar dat valt wel mee. Een paar minuten later krijgen wij een penalty en die wordt er door Felicia heel rustig ingeschoten 6-1. In de 57e minuut een vrije trap net buiten de zestien. Evy geeft een tikkie en Isaira neemt de vrije trap die er fantastisch invliegt, het is 7-1. In de 64e minuut maakt ook Quick een eigen doelpunt en dat maakt 8-1. Dan begint de Finally show opnieuw. Door een mooie pass van Fardau komt zij wederom alleen vóór de keepster en maakt het mooi af, 9-1. Hierna maakt zij ook de 10-1 en als toetje nog een schot vanaf de zestien en de 11-1 staat op het bord. Wat een bijzondere middag. Jullie hebben lekker gewerkt aan het doelsaldo en bij vlagen waren er mooie aanvallen te zien. En dat vraagt om een mooie afsluiting van de middag. Dus ging de reuzespeaker van Nora wat harder op het pleintje bij de kantine en werd er nog even vrolijk gedanst. Een fijn weekend verder en tot de volgende keer!!