Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag speelden wij thuis tegen BVV. We hadden het goed voor elkaar. We speelden op kunstgras, we hadden een goede scheidsrechter, het zonnetje scheen en we waren compleet. Niets stond ons dus in de weg om hier een leuke wedstrijd van te maken. Maar dat viel eigenlijk best tegen.
Op zich begonnen jullie best aardig. Gelijk de druk erop en veel in de aanval. Alleen het laatse stukje naar het doel gaat de laatse tijd lastig dus ook vanmiddag. Tot de zestien niets aan de hand, daarbinnen valt het stil. Veel ballen waren voor de keepster van BVV of kwamen daar niet eens.
BVV probeerde ook te voetballen maar moest het vooral hebben van corners. En daar waren zij goed in. In de 25 minuut weer een corner. De bal valt tussen een stuk of vier speelsters van ons bij de eerste paal. Niemand doet iets waardoor een speelster van BVV de bal er in kan schieten, 0-1.
Jullie pakken de draad weer op en aan de kant maken wij ons nog geen zorgen maar er wordt niet meer gescoord de eerste helft. Nu kregen jullie daar ook niet echt de tijd meer voor want de eerste helft duurt net even tekort.
In de rust weer het bekende riedeltje. Rust aan de bal, precies in het passen en naar de goede kleur spelen. En, niet teveel lopen met de bal. Een paar van jullie hebben daar een handje van en dat moet echt beter. Vaak worden vrije speelsters niet aangespeeld en wordt de bal onnodig verspeeld. Dat moet echt beter.
In de tweede helft zijn jullie gelijk weer gevaarlijk op de helft van BVV maar weer wordt het doel niet geraakt. Er wordt een paar keer op het doel geschoten maar steeds in de handen van de keepster van BVV. Zo komen jullie er niet. Omdat het bij ons achterin best lekker staat de tweede helft willen we nog meer naar voren. We gooien nog meer mensen op de aanval maar het mag niet baten. Deze wedstrijd gaat verloren. En dat is jammer want in plaats dat jullie het BVV lastig maken, maken jullie het alleen jezelf lastig, En dat zal toch echt beter moeten want we krijgen de komende weken de betere tegenstanders op ons pad. En zeker, aan de werklust en de inspanning ligt het niet. Jullie doen je stinkende best en dat is helemaal prima maar het kan eenvoudiger en beter.  Tijdens de training tikken jullie elkaar helemaal gek, het zou mooi zijn als dat ook een keer op zaterdag gaat lukken. We gaan er aan werken!! Voor nu een fijn weekend verder en tot de volgende keer!!