Scheidsrechter

R.S.C. (Renzo) Kouwenberg

Onbekend

Even een kort verslag, beter laat dan nooit.

Eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, je zou zeggen de dames hebben er zin in. Nouuuuuu????

De helft kwam te laat, sommige klaagde dat ze geen zin hadden, voetbalschoenen vergeten... moet ik verder gaan.  Ik wist toen al dat er niet echt focus was. En dat was eerste helft te zien bij een paar dames. Ok, Cobu Boys speelde ons echt met heel mooi tikkie takka voetbal helemaal zoek de eerste helft, maar er waren er een paar, waar je normaal van op aan kunt, die echt door de mand vielen . Gelukkig stond het achterin goed met de beulen Robyn, Kiara, Meggy en gelegenheids laatste vrouw Isabelle. En natuurlijk op doel Tamara. Bij rust was het maar 1-0.
Hadden we dan geen kansen, jawel, twee hele goede acties van Morena, geweldige voorzetten, maar niemand liep mee. De rest van de aanvallers stonden te kijken wat Morena aan het doen was en stonden nog gezellig op de middenlijn...

Na wat aanpassingen en verandering in de wissels begonnen we tweede helft een stuk beter. Cobu Boys kreeg geen kans meer en wij hadden er iig twee in moeten leggen. Ook mooie reddingen van hun keepster.

Ik ga in het vervolg de MOM hier melden. Deze week zijn het er twee. Robyn en Kiara. Dit is trouwens niet iets wat ik alleen bepaal.