Buitenveldert sc. MO17-5

2e klasse 06

9 november 2019 12:00

Onbekend

`s Ochtend was het nog heerlijk weer, maar de regenbui had dit keer onze wedstrijd uitgekozen. Samen met de wind was het echt waterkoud. Mogelijk door het weer kwamen er een paar iets te laat in de kleedkamer, ik ook bijna.
De tegenstander had geen wissels, jammer.
We wilde met de wind mee beginnen, maar Buitenveldert won de tos, dan maar eerst tegen de wind in vechten. De eerste helft waren we niet heel scherp, we kregen niet veel kansen tegen,. Bij de doeltrappen en uittrappen van onze keepster had Bv steeds de bal, zij wilde blijkbaar wel de bal hebben. Wedstrijd ging redelijk over en weer, maar weinig kansen. Na de eerste wissel ronde werd het iets beter op het middenveld. Morena snoepte op de middenlijn de bal af en zette het weer eens op een lopen. Boem, 1-0. Robyn werd nog in een duel op de enkel "getrapt", kan gebeuren, echter ze had veel pijn, was boos en deze combinatie deed haar in een reactie bijna haar schoen in de sloot laten belanden (oeps). Wind tegen en 1-0 voor, rust. Als dat geen mooie tweede helft wordt!
Even de koppen bij elkaar in de rust. "Wij willen de bal hebben", "schiet van afstand". "blijf in positie". Wij willen de bal ging wel iets beter. Schieten van afstand ook. Mooi schot van Lisa welk met wat geluk door de keepster over het doel geduwd werd. Verder weinig schoten. Wel veel lange ballen, maar door de wind werden die te lang en dus vaak achter/doeltrap.
Morena pakte de bal weer ergens bij de middenlijn af en liep de hele verdediging voorbij. Het schot was recht op de keepster, maar de rebound pakte ze weer af en het schoot daarna raak, 2-0.
Verder kwamen we niet in gevaar, we begonnen wel te schieten, maar niet heel zuiver.
Achterin hield onze verdediging alles halverwege ons helft tegen. Meggy, Kiara waren hot.
MOM is Kiara in mijn ogen. Wat gaat zij lekker. Zit net op voetbal maar nu al een plaag voor elke tegenstander, vooral in het bal afpakken. Super goed!
Op naar een goede trainingsweek en de volgende wedstrijd. De weg naar boven is ingezet.