23 november 2019 13:25

Scheidsrechter

Eric Kool

Onbekend

De wedstrijd voor ons van de MO15-2 liep uit waardoor de voorbereiding niet optimaal was, te onrustig...
De scheids had nog niet gefloten of boem 1-0. Dat gaat lekker. Kadoelen had al een x met 14-0 verloren dus meteen denken aan dubbele cijfers (nooit doen).
We waren heer en meester in het veld, maar we waren slorig in de afronding. Bij de rust was het al 6-0, maar eerlijk gezegd hadden we al op dubbele cijfers moeten staan. Het vizier stond redelijk verkeerd bij een paar meiden. Ik ga geen namen noemen maar 1 prsoon, ze weet het zelf, kon er dit x wel 6 inschieten. Geen een ;-).
Nu was de keepster van de tegenstander niet de beste, ze deed zeker haar best. Haar uittrappen waren beroerd. Hier hebben we te weinig gebruik van gemaakt. Jammer.
6-0 in de rust, wat een weelde.
De tweede helft was gewoon slecht van ons. We maakte er nog wel 3, maar wat speelde we rommelig/slordig. Nog wel een hele mooie goal uit een corner. En dat de keepster van de tegenstander nog staat is een wonder na een zeer hard schot van Tessa in haar gezicht. Gelukkig remde de bal wat af door haar handen, maar wat een knal.
Eindstand 9-0. Brenda last van haar enkel, Isabelle uitgevallen door een enkel blessure opgelopen tijdens een botsing.