14 december 2019 12:45

Onbekend

Tussen de buien door mochten wij voetballen ;-)

We hadden een verleden met Geuzenmiddenmeer, maar de enige die dat nog met zich mee droeg was de scheids. WAT EEN EIKEL! Meer zeg ik er niet over. (hij floot op zich niet eens zo slecht, maar ......)
We gingen goed van start en al gauw kregen we door een corner die met de handen tegen gehouden werd een penalty. Celeste nam hem heel beheerst, boem 0-1.
Al gauw stond het 1-1, wedstrijd ging op en neer. Morena had een paar hele goede kansen, maar die gingen er niet in. Toch kwamen we op een 1-2 door een eigen doelpunt. De mooie voorzet van Tessa werd er door de tegenstander zelf in geschoten, mooie goal, maar daar achter stonden er ook twee van ons.
Tweede helft had Tamara wat blesures (eerste helft trouwens al) aan haar pols. De bikkel wilde er niet uit, Celeste stond al te trappelen om te gaan keepen. Jammer genoeg werd het 2-2.
Na een mooie aanval met een mooie pas van tessa op Isabelle werd het weer 2-3. We kwamen wel wat onder druk, maar zelf waren we ook nog gevaarlijk. Na 90 minuten voetbal (jawel, maar ik zou er niks meer over zeggen) liet de scheids nog steeds doorgaan want "ze" moesten gelijk spelen. En jahoor uit een rommelige situatie werd de bal op goal geschoten en ging met een boog over Tamara. 3-3.
Nog steeds werd er niet afgefloten. We kwamen weer onder druk te staan, maar we kregen de bal er uit en hadden een mooie aanval/counter kunnen maken....fiiieeeeeeet. (maar ik zeg niks).
3-3 terechte uitslag.
Prettige kerstdagen en tot volgend jaar.