7 december 2019 12:00

Scheidsrechter

Michael Colijn

Onbekend

Woensdag niet getraind ivm de vele geblesseerde, zieke en school. Op donderdag aangvulling geregeld vanuit de MO15-1.
Afwezig vandaag, Isabelle, Soumaya, Indy, Lot en Cindy. Met Nouk en Prescilla hadden we gelukkig toch nog twee wissels en zeer goede aanvulling.
We moesten tegen de bovenste, als dat maar goed gaat dacht ik nog. Meiden voor de wedstrijd verteld dat we eens moesten laten zien wat we nu echt kunnen. Samen spelen, positie, omschakelen (denk aan je plek als de bal achter is, wandel daar meteen naar toe).
Het was aangekomen, ze stonden aan. In de eerste minuten lieten we al zien dat we kunnen ballen. Mooie acties over links en rechts. De coach van Ouderkerk ging meteen omzettingen doen, want we waren wel heel snel. Het spel ging op en neer. Wij hadden twee mooie schoten op goal welke door de keepster er zeer goed uitgehaald werden, een zelfs via de lat. Zij hadden ook een paar kansen die door Tamara ook steeds met de vinger toppen naast het goal geduwd werden.
Toch kwamen we voor de rust op een terechte voosprong, een mooie pas van Celeste op Morena, Morena nam aan en ging op haar manier de verdediging voorbij, goal. Heerlijk, je zag gewoon dat onze meiden eigenlijk vesteld stonden dat we tegen de bovenste voor stonden. Ik hoorde het ze smoezen in het veld. Kopies gingen omhoog en borst vooruit.
In de rust gaf ik aan dat Nouk niet gewisseld ging worden, ik wilde winnen. Geloof dat het team het wel met me eens was (mag ook de boeken in ;-))
Gevraagd of zij ook wilde winnen, ja dat wilde ze, dus koppies waren voor ons doen scherp.
Tweede helft hadden we dat beetje wind wat er stond mee. Ik heb de tegenstander niet meer in onze 16 gezien, heerlijk. Achterin stonden ze goed. We hadden vele goede aanvallen, maar hij wilde er niet in. Veel corners. Uiteindelijk een mooie pas van rechts Brenda op links Tessa. Tessa ging haar tegenstander voorbij en kwam alleen voor de keeper. We kennen allemaal dat linker been van Tessa, BOEM hangen. 2-0, Ja en dat tegen de bovenste.
We kregen nog wat kansen maar die gingen er niet in.