Waterwijk MO17-2 - Zuidvogels MO17-2 zaterdag 14 april 2018 12.30 uur 5-0

14 april 2018 12:30

Scheidsrechter

Servatius Wedemeijer

Onbekend

Na een klinkende overwinning vorige week smaakte dat natuurlijk naar meer. Deze week kwam Zuidvogels bij ons op bezoek. Net als ons een goede middenmoter dus het kon wel eens spannend worden. Maar dat viel mee. Eigenlijk waren wij direct de aanvallende ploeg en we kwamen steeds dichter bij het doel van de tegenstander. In de 14e minuut kwam Emily alleen vóór de keeper en heel beheerst schoof zij de bal in de hoek van het doel, 1-0! We bleven in de aanval maar we scoorden niet meer vóór de rust. Na de rust pakten wij de draad weer op. Mooie combinaties en Lotta was de baas op het middenveld. Samen met Noëmy gaf zij de één na de andere mooie pass. Dit leidde in de 56e minuut tot een doelpunt, wederom gescoord door Emily, 2-0! In de 60e minuut een corner. Noëmy trapte de bal en Emily kon 'm er zo inschieten, 3-0! 10 Minuten later weer een mooie pass vanaf het middenveld en daar stond Emily wéér alleen voor de keeper, rustig schuiven en hupsakee, 4-0! Nou, en om het af te leren schoot zij er in de 75e minuut nog maar eentje in, 5-0! Een terechte publiekswissel was het logische vervolg.  De laatste minuten speelden wij de wedstrijd rustig uit en toen was het klaar. 5-0 gewonnen!! Een hele goede teamprestatie. Natuurlijk, Emily schoot de ballen er vanmiddag lekker in maar meestal waren deze doelpunten het eindpunt van mooie aanvallen, opgezet vanaf de keeper of de verdediging, via het middenveld naar de spitsen. Er werd vanmiddag prima rondgetikt en er waren mooie combinaties te zien. Jullie hebben allemaal hard gewerkt, goed gedaan!! Martijn en ik zijn trots op jullie!! Tot volgende week!!
Topscorers: Emily 32, Chyenna 17, Janna 12, Larissa en Lotta 4, Noëmy en Robin 2 en Ilse, Tessa, Amber, Maud, Frankey, Sylvana en Gaby allemaal 1 doelpunt.