Nederhorst MO17-1 - Waterwijk MO17-2 zaterdag 7 april 2018 12.30 uur 1-6

Waterwijk MO17-2

MO17-2, 2e klasse G

7 april 2018 12:30

Onbekend

Na een succesvolle Holland Cup en Challence Cup vorige week was er vandaag de competitiewedstrijd tegen Nederhorst. Vóór de winterstop hadden wij thuis met 3-6 van hen verloren dus nu kijken of het in Nederhorst den Berg wel wilde lukken. Er stond een straf windje maar het zonnetje scheen dus het was heerlijk voetbalweer.
Eigenlijk begonnen wij best lekker. Al heel snel grote kansen maar het vizier stond nog niet op scherp. Veel ballen te zacht op de keeper geschoten of juist hard naast en over. Wel kwamen we snel dichter bij een doelpunt. Nou ja, dichter. Noëmy besloot bijna vanaf de middenlijn eens een kanonskogel af te vuren en deze zeilde heel mooi over de keeper heen in het doel, 0-1. Nederhorst werd wakker geschud en ging ook in de aanval. Dit leidde tot een corner die er in één keer inging, 1-1. Dat was jammer maar nu moesten wij weer aan de slag. En dat lukte best snel. 6 Minuten na de tegentreffer schoot Emily de bal langs de keeper, 1-2. In de tweede helft pakte wij de draad weer op. Het duurde even maar toen vlogen er vrij snel twee doelpunten van ons in het doel. In de 50e minuut één van Chyenna en in de 51e minuut één van Emily. Toen was het verzet gebroken en waren wij constant in de aanval. Ik weet niet precies hoe vaak wij alleen vóór de keeper zijn geweest maar dit leidde in de 61e minuut en de 75e minuut nog tot de 1-5 van Emily en de 1-6 van Cheyenna.  Eindstand 1-6! Een goed resultaat maar we weten allemaal dat we onszelf met deze uitslag veel te kort hebben gedaan. We hebben veel te veel kansen gemist en dat is jammer want ieder doelpuntje telt in deze competitie.  Maar eind goed al goed, jullie hebben hard gewerkt en een mooie uitslag en daar kunnen we weer verder mee. Tot volgende week!!
Topscorers: Emily 27, Chyenna 17, Janna 12, Larissa en Lotta 4, Noëmy en Robin 2, en Ilse, Tessa, Amber, Maud, Frankey, Sylvana en Gaby allemaal 1.