Zaterdag 26 mei 2018 12.15 uur BVV MO17-1 - Waterwijk MO17-2 1-6

MO17-2, 2e klasse G

26 mei 2018 12:15

Onbekend

Het is eigenlijk nooit goed. Dan is het weer te koud, dan regent het heel hard of staat er een Siberische wind, vandaag leek het veld van BVV wel een uitloper van de Sahara woestijn, zo warm. Maar ons hoor je niet klagen, gewoon goed insmeren en veel water drinken. Daar gaan we!
Al na enkele minuten bleek dat wij vandaag de betere ploeg waren. Als het scoren ook nog zou lukken dan zou het een mooie middag worden, en dat werd het. Na een aanval van ons wist Larissa de bal in de 17e minuut op te pikken net buiten het doelgebied van BVV en zij schoot de bal prachtig in de kruising, 0-1. Eén minuut later een hele mooie opgezette aanval over veel schijven en Chyenna kon de bal er mooi inschieten, 0-2. Dan, in de 23e minuut, een werkelijk fabelachtige passeerbeweging van Janna aan de achterlijn naast het doel van de tegenstander, een mooi voorzetje en Chyenna kon haar tweede van de dag er intikken, 0-3. Ze gingen er lekker in. Emily zat met haar voet in de tape en met haar krukken naast ons langs de kant en oh, wat had zij graag mee gedaan vandaag. In de 30e minuut het enige schot van BVV op ons doel maar deze vloog er helaas voor ons wel in 1-3. Toen was gelukkig de rust daar. Water tanken en even uitpuffen. Het was echt heel warm op het veld. Na een kwartiertje moesten we weer aan de bak. Om het ons makkelijker te maken gingen we 4-4-2 spelen. Iets meer rust in de tent. Maar jullie wilden helemaal geen rust. Jullie wilden aanvallen!! In de 47e minuut een mooie aanval over rechts. larissa zette de bal voor en Janna sprong veel hoger als de vier verdedigers om haar heen en schampte de bal fantastisch met haar hoofd langs de keeper in het doel. 1-4. In de 67e minuut weer een aanval van ons. Deze keer nam Gaby het doel van BVV onder vuur en zij schoot van een meter of vier buiten het doelgebied over de keeper, via onderkant lat, de bal in het doel, 1-5. In de 76e minuut, iedereen liep zo onderhand met de tong op de schoenen, toch nog maar een aanval. Een aanval over veel schijven over de grond, een mooi voorzetje en ook Larissa kon haar tweede van vandaag erin tikken, 1-6. Dan nog één laatste aanval van BVV, een speelster loopt alleen op Nancy af. Geen paniek want Nancy maakt zich breed en pakt de bal. Het blijft 1-6!! Nog wat laatste vriendelijke woorden met wat tegenspeelsters en wij kunnen met de punten naar huis. Wat een heerlijke wedstrijd om naar te kijken. Mooie aanvallen, soms heel rustig lekker over gespeeld en dan lijkt het zo makkelijk allemaal. Jullie hebben allemaal hard gewerkt. Het was jammer dat wij maar met 11 waren maar jullie hebben het goed vol gehouden. Dit was wel gelijk de laatste competitiewedstrijd. Wij zijn vijfde geworden van de elf dus dat is niet slecht. We hebben helaas links en rechts een paar puntjes laten liggen maar dat geeft niets. We hebben een leuke voorjaarscompetitie gedraaid en zijn tussendoor natuurlijk ook heel druk geweest met ons bekeravontuur. Nu nog twee toernooien en dan gaan we langzaam al weer aan het volgende seizoen denken. Voor nu een fijn weekend en tot volgende week!!
Topscorers: Emily 35, Chyenna 20, Janna 14, Larissa 7, Lotta 6, Noëmy 3, Frankey, Robin en Gaby 2 en Ilse, Tessa, Amber, Maud en Sylvana allemaal 1.