SV Loosdrecht MO17-1 - Waterwijk MO17-2 zaterdag 21 april 2018 te 12.50 uur 4-3

Waterwijk MO17-2

MO17-2, 2e klasse G

21 april 2018 12:50

Onbekend

Vandaag moesten wij in Loosdrecht spelen tegen de plaatselijke SV. Naast het vliegveld dus de zweefvliegtuigen kwamen laag over vandaag. Dan was het ook nog eens heel warm dus insmeren en veel drinken was het advies. Maar ja, als je dan na drie minuten een doelpunt uit een corner tegen krijgt waar iedereen lekker naar staat te kijken. Als je dan vier minuten later nog een doelpunt tegen krijgt omdat de tegenstander van de scheidsrechter de bal met de hand even goed mag leggen om te schieten. En als je dan drie minuten later een tegenstander lekker door het strafschopgebeid laat lopen met z'n allen, ja dan sta je ineens met 3-0 achter.  En dan mag je voorzichtig stellen dat wij nog niet helemaal wakker waren. Dan maar gaan voetballen. Veel kansen gekregen en ook veel corners gekregen maar eindelijk in de 31 minuut wist Emily de bal prachtig over de keeper heen te spelen, 3-1. Toen was het rust. Even ons ongenoegen over de scheidsrechter geuit. Hij was heel, heel, maar dan ook wel heel slecht. Maar ja, hij vond zichzelf prima dus dat schoot niet op. Dan maar weer zelf er tegenaan. Afgesproken dat wij fel op de bal zouden spelen en gaan proberen om doelpunten te maken. Maar ja, net als in de eerste helft was de scherpte er nog niet. Amper in het veld of zij scoorde de 4-1. Hallo, wakker worden!!
4-1 Maar nog steeds hadden wij aan de kant het gevoel dat het echt wel zou lukken vandaag, in de aanval!! In de 67e minuut een mooie actie van Frankey, goed doorgezet, alléén voor de keeper en ze schoof de bal onder de keeper door het doel in, 4-2! Kom op, het kan nog. In de 79e minuut. een schot uit een onmogelijke hoek vanaf een plek naast het doel van Lotta en keihard via de lat vloog de bal erin, 4-3! Kom op, nog twee minuten!! Maar helaas. De laatste twee pogingen leverden geen doelpunten meer op. Dit is heel jammer vooral omdat het onnodig was vanmiddag. Er zat heel veel tegen maar we hebben niet ons eigen spelletje kunnen spelen. Maar...... niet getreurd, we zijn toch weer knap teruggekomen en we hadden ze bijna weer verrast. Volgende week een bekerwedstrijd, de kwartfinale al weer, we gaan er voor!!.  Een fijjn weekend verder en tot volgende week!!
Topscorers: Emily 33, Chyenna 17, Janna 12, Lotta 5, Larissa 4, Robin 2, Noëmy 2, Frankey 2, en Sylvana, Gaby, Tessa, Ilse, Amber en Maud allemaal 1 doelpunt.