Waterwijk MO17-2 - Victoria 17-1 zaterdag 17 maart 2018 4-5

Scheidsrechter

Ronald Hylkema

Accommodatie

Onbekend

Heel Nederland is in de ban van een ijzige oostelijke wind en sneeuwbuien maar wij worden om 12.45 uur bij Waterwijk verwacht om te spelen tegen Victoria. Na het lentezonnetje vorige week wel even wat anders. Tot groot ongenoegen begint de wedstrijd ook nog een half uur later maar gelukig weten wij ons in de warme kleedkamer te vermaken met karaoke en Hollandse meezingers, er zijn filmpjes van. Dan de wedstrijd. Door een stormachtige wind lijkt het eigenlijk niet eens op voetbal. Wij hadden de wind mee maar iedere keer werd de bal net iets te hard gespeeld waardoor de spitsen ieder keer net te laat kwamen. Wel kansjes gehad maar niet benut. Na een half uur scoorde Victoria de 0-1. Dat was niet de bedoeling en een minutje later scoorde Chyenna de  gellijkmaker, 1-1. Met 1-1 de rust in maar we waren er niet gerust op. De eerste helft hadden wij wind mee maar onze kansen niet benut. Dat betekende niet veel goeds voor de  tweede helft, nu konden zij lekker met het windje in de rug aanvallen. Ook Nancy stopte met keepen dus met Maud in het doel gingen we verder. Wij hadden afgesproken om zo veel mogelijk over de grond te gaan spelen maar dat  liep niet lekker. Toch veel ballen door de lucht en die kwamen net zo hard weer terug. Vlak na rust was het al raak, 1-2. Maar gelukkig hadden wij daar snel een antwoord op. Een mooie solo van Janna en een goed schot en het was weer gelijk, 2-2.  In de 54e minuut maakte Victoria 2-3 en in de 56e minuut 2-4. Er moest iets gebeuren. Achter elkaar twee goede aanvallen van onze kant en Emily kon twee keer achter elkaar scoren, 4-4. Zou het dan toch lukken vanmiddag, nee dus. Een afstandsschot van Victoria en de eindstand was bepaald, 4-5. Heel jammer dat het zo gelopen is. We hebben er het beste van gemaakt vanmiddag. De wind heeft deze wedstrijd bepaald en dat is jammer want beide ploegen kunnen goed voetballen. Tot volgende week.
Topscorers: Emily 24, Chyenna 15, Janna 11, Larissa en Lotta 4, Robin 2 en Ilse, Tessa, Amber, Maud, Noemy, Frankey, Gaby , en Sylvana allemaal 1.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!