Waterwijk MO17-2 - CSW MO 17-2 zaterdag 24 maart 2018 12.00 uur 1-3

24 maart 2018 12:00

Scheidsrechter

Menno Wijkhuizen

Onbekend

Vanmiddag werd de wedstrijd tegen CSW MO17-2 uit Wilnis gespeeld bij Waterwijk. Eindelijk waren de weergoden met ons en was het heerlijk weer om te voetballen. Wel op echt gras dus dat was weer even wennen.
Wij begonnen de wedstrijd voortvarend. Veel aanvallen van onze kant en best een paar kansen. De bal wilde er echter niet in. Eén verdwaalde aanval van CSW en bij hen lukte het wel, 0-1. Dat was jammer maar geen paniek want ons doelpunt zou echt wel komen. En bijna was het raak maar op een ongelofelijke manier werd een schot op doel van Larissa door de keeper uit het doel gewerkt. Rust.
Na de rust pakte wij de draad weer op. Wij waren constant in de aanval en het doelpunt kon niet uitblijven maar toch liep het anders. Twee aanvallen van CSW en twee doelpunten. De laatste was eigenlijk een voorzet maar toch dwarrelde de bal over Fabiënne heen het doel in. Dit was een grote tegenvaller. Toch maar weer in de aanval en dat leidde in de 62e minuut tot een prachtig doelpunt van Janna. Een aanval over rechts, een keihard schot en de bal ging er via de paal in, 1-3. We voerden de druk nog meer op, kwamen nog een paar keer alleen vóór de keeper maar we scoorden niet meer. Heel jammer maar het zat er niet in vandaag. We hebben laten zien dat we prima kunnen voetballen maar het geluk was niet aan onze zijde. Volgende keer beter!
Bij de topscorers heeft alleen Janna er weer een puntje bij. Zij staat nu op 12 doelpunten.