Olympia 25 MO17-1 - Waterwijk MO 17-2 zaterdag 10 maart 2018 10.30 uur 0-5

Datum

10 maart 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelden wij, voor ons doen vroeg, om 10.30 uur, in Hilversum tegen Olympia 25. Voor mij een reis terug in de tijd want Olympia was de laatste club waar ik actief heb gevoetbald. Leuk om een paar oude bekenden te ontmoeten. Maar nu de wedstrijd.
Wij begonnen lekker aanvallend en al vrij snel hadden wij de kans op een doelpunt. Dat lukte in eerste instantie niet maar in de 22e minuut, een mooie aanval over de rechterkant, een prachtige pass van Noëmy en Janna kon de bal er inschieten, 0-1. Wij bleven aanvallen en in de 35e minuut goed doorgegaan van Sylvana en uit een onmogelijke positie naast de goal wist zij hem er toch in te schieten, 0-2.  Toen was het rust. In de rust afgesproken om nog beter over te gaan spelen en de wedstrijd uit te tikken. In de rust werd de thermokleding uitgedaan want met 16 graden was het lekker weer. Na de rust pakten wij de draad weer op.  Vier minuten na de rust was het weer raak. Een goed schot van Emily en de stand was 0-4. En toen een heel naar incident. Na een duel om de bal viel Robin op de grond. Zij kwam verkeerd terecht op haar arm en heeft waarschijnlijk haar pols gebroken. Voor haar werd een ambulance gebeld en door het ambulancepersoneel werd zij verzorgd. Hierna is zij met haar ouders naar het ziekenhuis gegaan. Heel spijtig voor Robin want zij was net weer lekker bezig na haar sleutelbeenbreuk vorig seizoen. Wij wensen Robin van harte beterschap en een goed herstel.
Met een raar gevoel hebben wij de wedstrijd voortgezet. Gaby werd in de aanval gezet en dat leidde eigenlijk best snel tot resultaat. Een corner van ons werd niet goed weggewerkt en Gaby kon de bal er in schieten, 0-4. Niet lang hierna een hele mooie aanval over rechts, een goeie voorzet en Emily kon de bal voor de tweede keer in het doel knallen, 0-5 en ook gelijk de eindstand.
Goed gedaan dames!! Het was niet heel moeilijk vandaag maar we hebben toch de handen vol gehad aan onze tegenstander. Als we zo lekker blijven voetballen dan komen we een heel eind! Tot volgende week!!
Topscorers: Emily 22, Chyenna 14, Janna 10, Larissa 4, Robin 2, Ilse 1, Tessa 1, Amber 1, Maud 1, Noëmy 1, Frankey 1, Sylvana 1 en Gaby 1.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!