't Gooi MO17-2 - Waterwijk MO17-2 zaterdag 3 maart 2018 12.00 uur 2-2

Waterwijk MO17-2

MO17-2, 2e klasse G

3 maart 2018 12:00

Onbekend

Heel Nederland staat op de schaatsen, al het voetbal is afgelast maar wie mogen er in de vrieskou opdraven voor de inhaalwedstrijd tegen 't Gooi, juist, Waterwijk MO17-2. Maar we doen het graag hoor, en zonder zeuren, want wij zijn wel wat gewend. Omdat er van ons een paar mensen op vakantie waren en de ziekenboeg nog vol was gingen Kate en Tamar met ons mee naar Hilversum.
Na een strenge maar duidelijke preek van de scheidsrechter gingen wij van start. We wilden aanvallend voetballen en veel op het doel schieten maar dat ging niet vanzelf. Net als vorige week veel ballen door de lucht en dan voetballen wij toch altijd wat moeilijk. 't Gooi kwam niet veel richting ons doel dus echt druk had Nancy het niet. Maar toch wisten zij één keer op de doel te schieten. Nou ja, schieten, het leek meer op een verdwaalde voorzet, maar toch werd Nancy hierdoor verrast, 1-0. Dat was jammer, maar niets aan de hand, de wedstrijd duurde nog lang. Tot de rust wel wat kansen aan onze kant maar de afwerking was niet top vandaag. Rust.
In de rust met elkaar afgesproken dat wij nog meer gingen drukken. En dat lukte aardig. Alleen in de 53e minuut even wat gestuntel voor onze goal na een corner en weer een rare bal die Nancy verraste., 2-0. Dat was niet zo mooi, hier hadden wij niet op gerekend. Dan nog maar een schepje er bovenop. Wij bleven maar aanvallen maar de bal wilde er niet in. Kansen van Chyenna en Emily, een bal van Noëmy op de lat en een schot van Lotta wat maar net uit het doel werd getikt door de keeper. Jammer, het lukte niet vandaag, of toch.......
Twee minuten voor het einde kregen wij een corner. Noëmy draaide de bal er prachtig in en de bal vloog in het doel, 2-1!! Nog één minuut. Nog één aanval van ons. De scheidsrechter had het fluitje al bij zijn mond en haalde adem om af te fluiten. Frankey schoot op het doel en ja hoor, de bal vloog er door de handen van de keepster in, 2-2!! Wie had dat gedacht. De scheidsrechter floot ook gelijk af en de wedstrijd was afgelopen. 2-2.  Wat een onverwacht einde. Natuurlijk had er veel meer voor ons ingezeten. We hebben voldoende kansen gehad. Maar als dat dan niet lukt en je weet vlak voor tijd nog gelijk te maken dan voelt dat als een overwinning. Top gedaan, we zijn weer trots op jullie!! Tot volgende week!!
Topscorers: Emily 20, Chyenna 14, Janna 9, Larissa 4, Lotta 4, Robin 2, Ilse 1, Tessa 1, Amber 1, Maud 1, Noëmy 1 en Frankey 1.