Waterwijk MO17-2 - AS80 MO17-1 zaterdag 03/02/2018 10-0

AS'80 MO17-1

MO17-2, 2e klasse 9

3 februari 2018 12:00

Onbekend

Met weer vijf spelers in de ziekenboeg en één met een snipperdag begonnen wij aan de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen AS80 MO17-1. AS80 had in de winterstop een paar aankopen gedaan op de transfermarkt, drie oudspeelsters van Waterwijk. Dit gaf wat spanning want misschien waren zij nu wel veel beter geworden maar dat viel mee. Met Frankey weer in de goal, want Nancy is nog steeds geblesseerd, begonnen we aan de klus.  Na twee minuten schoot Janna de bal er al in, 1-0. En dan denk je als trainer, wordt het weer zo'n middag? En ja, het werd weer zo'n middag. De doelpunten vlogen er lekker in. Na 13 minuten, een schot van Lotta, 2-0, na 14 minuten kwam Chyenna in het veld, keek even om zich heen, kreeg de bal en hup, 3-0! In de 23e minuut, Emily schiet, 4-0! In de 35e minuut een intikker van Larissa, 5-0! En in de 35e minuut weer een schot van Lotta, tussenstand 6-0!
Even bijkomen in de kleedkamer. Geen wijziging in de strategie, wel proberen elkaar nog meer in de voeten te spelen.
Tweede helft. Wij werden wat makkelijk maar hadden geen enkele moeite met de tegenstander. Gelijk in de 42e minuut weer een schot van Janna,, 7-0!  Een paar minuten later, een slalom van Emily en 8-0! In de 65e minuut weer een doelpunt van Janna, haar derde doelpunt van vanmiddag dus een hatrick!! En ja, dan moet eigenlijk die tiende er ook in en dat lukte Chyenna in de 68e minuut. Nog bijna een doelpunt van Gaby die eindelijk ook even naar voren mocht maar het bleef bij 10-0!! Een prima uitslag die jammergenoeg verkeerd werd doorgegeven door de verder uitstekend fluitende scheidsrechter (9-0) maar als wij het zelf maar weten.
Goed gevoetbald allemaal, een verdiende overwinning en we sluiten de najaarscompetitie af op de vjifde plaats met de minste doelpunten tegen, dat is goed! En omdat we ook al in de beker overwinteren kunnen we terugkijken op een prima seizoen tot nu toe. Volgende week gaan we starten met de voorjaarscompetitie. We zijn ingedeeld bij de sterkste teams vanuit verschillende poules uit de 2e klasse. Het wordt een pittig voorjaar maar we zijn er klaar voor!! Hopelijk komen onze geblesseerde spelers weer snel terug zodat we weer compleet aan de slag kunnen. Tot volgende week!
Topscorers: Emily 20, Chyenna 14, Janna 9, Larissa 4, Lotta 4, Robin 2, Ilse 1, Tessa 1, Amber 1.