"t Gooi MO17-2 - Waterwijk MO17-2 zaterdag 28 oktober 2017 12.00 uur

28 oktober 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Met goede moed maar met maar dertien speelsters gingen wij naar 't Gooi voor de volgende competietiewedstrijd. Vijf speelsters geblesseerd of ziek en één op vakantie, het hield niet over. Dan waren er nog een paar meiden krakkemikkig, pijntjes in de heup, in de knie en snotverkouden. Wel een meevaller was dat Emily een helikoptervlucht met haar moeder liet schieten om met ons te kunnen voetballen. Als ze daar maar geen spijt van kreeg.......

Nou, het ging allemaal niet zo goed. Met rust stonden we al met 2-0 achter. Geen overleg, niet in de voeten spelen, geen rust aan de bal, zeuren op elkaar, geen rugdekking geven op tijd, mannetje laten lopen, geen schot op het doel van de tegenstander, afijn, eigenlijk ging alles mis.
Dat moest anders. Overgeschakeld naar 4-4-2, even wat meer controle op het middenveld, en ja hoor, één minuut na het begin van de tweede helft, een mooie combinatie, Chyenna vrij voor de keeper en daar was de 1-2! Dan ga je er als coach maar even lekker voor staan want dat beloofd wat. Mooi niet dus. Na wat kansen van ons kreeg 't Gooi weer vat op het spel en wisten zij uit te lopen naar 4-1. Wij gooiden er nog een schepje bovenop, werden wat feller maar het gewenste resultaat bleef uit. Een duwtje van Gaby, een grote mond van Babette en ja hoor, gele kaart, Zonde want het was verder een sportieve wedstrijd. Soms wel wat vreemde beslissingen van de scheidsrechter maar dat deed hij voor beide kanten. Nee dames, we hebben dit aan onszelf te danken. Het was absoluut niet nodig maar op de één of andere manier lukte het vandaag allemaal niet. Geeft niets, we weten wat we verkeerd hebben gedaan en daar gaan we verder mee. Van de week weer lekker trainen en op naar de volgende wedstrijd. Tot volgende week, fijn weekend!!
Topscorers: Chyenna 11, Emily 10, Janna 4, Larissa 2, Ilse/Tessa/Lotta/Robin 1.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!