Waterwijk MO17-2 - 's-Graveland MO17-1 zaterdag 30 september 2017

Graveland 's MO17-1

MO17-2, 2e klasse 9

30 september 2017 11:30

Onbekend

Dat ook Buienradar niet altijd betrouwbaar is bleek vanmiddag, geen wolkje op de radar maar toch viel de regen soms met bakken uit de lucht. Ondanks de regen veel publiek, wat passen er toch veel ouders op een overdekt dakterras, en met goede moed begonnen. De wedstrijd begon een half uur later omdat de planning toch weer in de war was. We gingen direct vol op de aanval wat resulteerde in een paar kansen maar de afwerking was nog niet helemaal scherp. In de 16e minuut gaf Nienke een mooie steekpass op Emily, zij omspeelde de keeper en daar was de 1-0.  Een goed recept dus nog maar een keer, in de 19e minuut een steekpass van Noëmy op Chyenna en 2-0. Met deze stand gingen we de rust in. Even naar de kleedkamer om een klein beetje op te warmen en toen snel weer aan de bak. Gelijk na 1 minuut een prachtige voorzet van Janna vanaf rechts en Emily maakte de 3-0. In de 60ste minuut een pass van larissa op Emily en al rommelend maakte zij de 4-0. Tussen door nog wat ballen op de paal van Emily en Chyenna maar het volgende doelpunt was in de maak. Lotta nam de bal mee in een solo, kwam alleen vóór de keeper en schoot de bal lekker droog in het net, 5-0. Een paar minuten vóór het einde een prima corner van Noëmy en Chyenna kon haar tweede doelpunt van de middag maken. Nancy heeft het vanmiddag lekker rustig gehad, onze verdediging was niet te passeren en het middenveld was steeds heel goed bezet. Al met al een hele mooie teamprestatie!! Tot volgende week!
Topscores: Emily 9, Chyenna 7, Larissa 2, Ilse 1, Lotta 1 en Tessa 1.