Zuidvogels MO17-2 - Waterwijk MO17-2 23/09/2017 11.00 uur

Waterwijk MO17-2

MO17-2, 2e klasse 9

23 september 2017 11:00

Onbekend

Na een paar afgelaste wedstrijden scheen het zonnetje vandaag wel in Huizen. Wij moesten om 11.00 uur aantreden tegen Zuidvogels. Er waren wat zieken, Janna en Alina van harte beterschap, maar we konden toch met 16 speelsters aan de start verschijnen. En de start was goed, al na 1 minuut schoot Larissa van grote afstand op het doel en de bal zeilde er mooi in 0-1!! Na 10 minuten de eerste wisselronde en Chyenna dacht, ik ben er nu toch, dus een snelle actie en daar was de 0-2. Helaas voor de tegenstander scoorde zij zelf ons derde doelpunt, 0-3. Hierna ging het best wel snel, Ilse de 0-4 en Chyenna, ja, daar was ze weer, de 0-5. Na de pauze pakten wij de draad weer goed op en toen de keepster van Zuidvogels dacht op een schot van Larissa, laat maar lekker gaan, stond het 0-6. Toen een corner voor Zuidvogels, een duidelijke handsbal van de tegenstander maar niet gezien door de scheidsrechter en toen in de verwarring hier omheen een tegengoal, 1-6. Niets aan de hand. Enige tijd hierna, wat rommel de bommel voor het doel van de tegenstander en Tessa kon de bal er rustig inschuiven, 1-7. De wedstrijd liep op zijn einde maar we konden natuurlijk niet stoppen vóórdat Emily gescoord had en gelukkig maakte zij vlak voor het einde haar doelpuntje. Eindstand 1-8!! Het was een fijne wedstrijd om naar te kijken, er was veel publiek en die hebben genoten. Na de wedstrijd waren we het er met z'n allen over eens, als we nog iets rustiger worden aan de bal dan gaat het allemaal net iets makkelijker. Hier gaan we weer op trainen. Goed gespeeld dames, tot volgende week!!
Topscorers: Emily 6, Chyenna 5, Larissa 2, Ilse 1 en Tessa1.