MO13-1 kampioen

28 mei 2023 9:45

Op zaterdag 27 mei speelde we naar verwachting de kampioenswedstrijd tegen AS'80. AS'80 uit altijd lastig....

Ware het niet dat AS'80 in de voorlaatste wedstrijd punten had laten liggen. En ging de wedstrijd alleen nog maar om de eeuwige roem om de 3e fase ongeslagen kampioen te worden. Kampioen waren we namelijk al. En fanatiek dat de meiden zijn was het toch volle bak energie en ware ze gebrand om de 3 punten mee te nemen naar huis. Na een goede 1e helft en een verdiende 0-1 voorsprong gingen we de rust in.

Na een tactische omzetten bij AS'80 (keepster werd spits) werd het toch nog lastig. Maar toen eenmaal de 0-2 viel was het wel gedaan met de wedstrijd. We konden helaas geen potten meer breken en kregen onverwachts toch nog een penalty tegen met nog 15 minuten te spelen, 1-2.

Na het tegendoelpunt zetten AS'80 nog eenmaal alles of niks, en speelde dus vol op de aanval. Maar dankzij onze keepster en verdedigsters bleef het 1-2. De punten gingen snel de tas in om vervolgens het feestje los te laten barsten op het hoofdveld bij de eeuwige rivaal.