MO10 goed bezig !

13 februari 2022 6:30

De meiden van de MO10 hebben een prima wedstrijd gespeeld tegen de jongens van Loosdrecht JO10-2.

De MO10 speelt, in fase-3, in een gemengde competitie met zowel MO als JO teams.

Deze zaterdag waren de jongens van Loosdrecht JO10-2 te gast op Sportpark Rie Mastenbroek. Na een gedegen warming-up (wat ook echt nodig was) kon de wedstrijd beginnen. Alle spelers en speelsters waren fraai ingepakt tegen de kou en misschien her en der wat zonnebrandcreme tegen de zon.

Een aantal meiden had het heel moeilijk in het begin. Een beetje angstig en afwachtend. Loosdrecht maakte daar dankbaar gebruik van en wist regelmatig de gaten in de defensie te vinden en scoorden de nodige doelpunten.

Maar langzamerhand zag je de MO beter gaan spelen, scherper worden, brutaler, van zich af bijten, wat harder in de duels met een instelling van 'kom maar op'.

Een korte taktische peptalk in de rust en de al ingezette verandering van het wedstrijdbeeld ging verder.
Een wedstrijd met twee gezichten ... nou ja ... heel veel stralende gezichten eigenlijk.

Ook in de 2e helft werd er veel gespeeld op het deel van het veld richting ringweg (veld 6) en ditmaal had het fraaie blauw-wit geblokte shirt vaak de overhand.  De meiden scoorden 3x, evenveel (dacht ik) als Loosdrecht in de 2e helft.

En met de zon in de rug zagen we steeds vaker onze sponsoren Saporito en Pallas Athene in beeld 😀.

Na het eindsignaal nog even de penalties er (zoveel mogelijk) in knallen en iedereen ging tevreden naar huis.
Op de overwinning van Loosdrecht valt niets aan te merken maar de meiden hebben fantastisch tegenstand geboden.

Meer foto's? Bekijk de foto-slideshow hieronder of op fotowebsite Flickr.

120222: MO10 - Loosdrecht JO10-2