Zo-JO15-3 verslaat TABA

31 oktober 2021 17:45

In een aantrekkelijke wedstrijd wist de Zo-JO15-3 met 5-4 te winnen van TABA Zo-JO15-2.

Op deze fraaie herfstochtend, na een uurtje extra uitslapen, speelde het Waterwijk 'Norasbags.com' team de eerste wedstrijd in de 2e fase competitie tegen TABA.

Beide teams hadden dezelfde positieve wedstrijdinstelling: aanvallen en scoren. Dan weet je dat er ook gaten gaan vallen in de verdedigingen en dat doelpunten niet kunnen uitblijven.

Waterwijk begon goed, kreeg de nodige kansen en scoorde de terechte (op dat moment) 1-0. Uiteraard wil je dan graag de score opvoeren maar 2x zeg maar 'minder gelukkige' momenten in de verdediging werden resoluut afgestraft door TABA.
En dan sta je zomaar ineens onverwacht met 1-2 achter ipv 2-0 voor. Waterwijk bleef echter aanvallen evenals TABA en beide teams creëerden de nodige kansen. Via 2-2 werd het vlak voor rust toch nog 2-3.

Doelpunten, driehoekjes, tikkie-takkie, positiespel, inzet, alles kwam voorbij (bij zowel Waterwijk als TABA) en dat maakt een wedstrijd uiteraard aantrekkelijk om naar te kijken. Daarnaast geen wanklanken, geen gezeur en geen kaarten in het veld en voila dan is het genieten. Zo zou het eigenlijk bij elke wedstrijd moeten zijn.

In de 2e helft wist Waterwijk de kansen wat beter en sneller te benutten en de stand om te buigen van 2-3 naar 5-3. Kat-in-het-bakkie zou je zeggen maar dat was niet het geval. TABA kreeg nog de nodige kansen op de aansluitingstreffer en Waterwijk had ook kunnen uitlopen naar een hogere score.
Het werd uiteindelijk nog 5-4 en daarna nog even billen knijpen maar de Waterwijk verdediging hield stand.

Keurige overwinning, smaakt naar meer tegen AS'80 volgende week.