Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Peter Riebel overleden

28 augustus 2021 22:00


Gisteren, 27-08-2021, bereikte ons het droevige bericht dat oud-clublid Peter Riebel na een lang ziekbed is overleden. We kennen hem allemaal als een markante figuur, aanwezig, recht voor zijn raap: een aanwinst voor de club. De grote man met de grote mond, maar met een klein hart. En dat hart zat bij hem op de goede plaats: Peter is jarenlang aan onze club verbonden geweest en heeft zich altijd met hart en ziel ingezet in verschillende vrijwilligersfuncties. Hij was leider, trainer, scheidsrechter en ook het Sinterklaasfeest kon zonder hem geen doorgang vinden.

Een hele generatie jongens die nu nog in de seniorenteams spelen zijn onder zijn bezielende leiding opgeleid als scheidsrechter. Hij heeft in de vroege jaren van onze club de scheidsrechterscommissie opgericht en was jarenlang scheidsrechtercoördinator. Daar plukken we nu nog de vruchten van.

De nieuwe clubscheidsrechterruimte zal dan ook straks zijn naam dragen. We zullen deze te zijner tijd samen met zijn familie in gebruik nemen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!