Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Medisch team

16 maart 2021 10:00


Even voorstellen

ron.png

 Ron Grosze Nipper

Zelf ben ik sinds 2006 actief bij Asc Waterwijk. De eerste jaren als verzorger zaterdag en zondag 1.

Later is mijn bedrijf Sportmedisch Adviesbureau Almere actief geworden binnen de vereniging waar ik nu de functie van medisch adviseur bekleed. Aansturen medisch team en coördineren van de werkzaamheden van dit team gedurende de gehele week .

 

R.Grosze Nipper
Sportmedisch Adviesbureau Almere
06 48117624

sandra.jpg

Sandra Both

Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Sandra Both, werkzaam bij Veel Beter, en vanaf dit moment de nieuwe fysiotherapeute bij jullie club ASC Waterwijk!

In deze rare tijd wordt er helaas weinig gespeeld op de velden, maar hopelijk wordt dit snel weer opgestart en kan ik persoonlijk kennis met jullie komen maken!
Ik hoop, samen met Ron, jullie fit te houden en jullie waar nodig te begeleiden bij blessures en revalidaties de komende tijd.

Nog even kort wat informatie over mij:

Ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd aan de HvA en ben al snel daarna gaan werken in een revalidatiecentrum. Daarnaast heb ik nu ruim 8 jaar ervaring in de voetballerij; ik ben fysiotherapeute bij Ajax waar ik een jeugdteam begeleid en hun behandel/verzorg tijdens wedstrijden en toernooien. Nu ben ik voor het 4e seizoen bij de O14 betrokken.
Bij Ajax heb ik ook een interne opleiding gevolgd van 3 jaar waar ik veel heb geleerd op het gebied van (voetbal) blessures en revalidatie. Deze kennis hoop ik nu bij deze mooie club te mogen gebruiken! 

Zelf ben ik geen voetbalster, wel enorm fan, maar loop ik marathons en ultratrails. Zo ga ik regelmatig naar een heuvel- of berggebied en loop ik daar uren rond. Mijn langste afstand tot nu toe ik 50 kilometer door de bergen van Italië, een supermooie ervaring waar ik heb leren doorzetten, maar ook heb leren luisteren naar mijn lichaam. Door het hardlopen heb ik geleerd om nooit te stoppen en altijd het beste uit jezelf te willen halen. Iets wat ik ook terugzie bij voetballers en wat ik graag als fysiotherapeut wil overbrengen.

Ik heb erg veel zin om de komende tijd de club ASC Waterwijk beter te leren kennen en spelers te kunnen helpen fit te worden of blijven tijdens het seizoen!

Hopelijk tot snel! 

dion.png

Dion Slemmer

Ik ben sportmasseur en revalidatie trainer bij Waterwijk.

In het laatste jaar van mijn vorige opleiding (Sport en Bewegingscoördinator) koos ik de specialisatie Sportmassage. Na een intake gesprek mocht in ik het schooljaar 2018-2019 stage lopen bij Veel Beter Fysiotherapie. Door de samenwerking tussen Veel Beter en ASC Waterwijk kwam ik daar stage te lopen bij Ron. Bij Ron heb ik zo veel geleerd dat ik datzelfde jaar al snel mee liep als verzorger bij de zaterdag-1.

Voor het jaar erna (2019-2020) kreeg ik een baan aangeboden om als sportmasseur, verzorger en revalidatie trainer te komen werken bij ASC waterwijk. Dit greep ik uiteraard met beide handen aan, want ik vind het erg leuk om te doen.
Tegelijkertijd had ik mijn Sport en Bewegingscoördinator diploma gehaald en startte ik mijn studie aan de academie voor lichamelijke opvoeding in Zwolle.

Inmiddels zit ik in het 2e jaar van mijn studie en is het alweer mijn 3e jaar dat ik werkzaam ben bij ASC Waterwijk.

 

rochelda.JPG

Rochelda Kemper
Ik volg de opleiding Sport en bewegingscoördinator. Dit omvat onder andere de competenties vechtsportinstructeur, voedingsadviseur en lifestyle coach.

Als sport masseur ben ik werkzaam bij voetbalclub ASC Waterwijk.

Ik sta voor een gezonde en veilige manier van sporten. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in de anatomie van het mensenlijk lichaam.
Diverse onderzoeksvaardigheden worden uitgevoerd om het bewegingsapparaat in kaart te brengen.
Er wordt uitgebreid gekeken naar een individueel behandel plan waarin er verschillende soorten sportmassage technieken worden toegepast.Het is van essentieel belang om sporters inzicht te geven in hoe ze blessures kunnen voorkomen & verbeteren. Tips en adviezen geven met betrekking tot de nazorg, heeft mijn focus.

 

boyd.jpeg

 

Boyd Plomp

Ik ben 20 jaar. Ik zit op de opleiding sport en bewegen niveau 4 op ROC Hilversum. 

Ik volg de uitstroomprofiel trainer coach en loop daarvoor stage bij Ruud Van Pelt. Ook volg ik een keuzendeel sportmassage en loop stage bij Asc Waterwijk als sportmasseur en ondersteun daarbij Ron Grosze-Nipper.

 

 

 

 

sterre1.jpg

 

Sterre Berghammer

Ik loop al een aantal jaren rond bij ASC Waterwijk. Een tijdje geleden als voetbalster en sinds september 2020 als verzorgster aan de slag gegaan bij de Zondag 1.
Tijdens mijn vorige opleiding mbo Sport & Bewegen heb ik het keuzedeel sportmassage gevolgd en daardoor ben ik benaderd om de verzorging van de Zondag 1 te gaan doen.
Door mijn voorgaande stage bij Sport Medisch Centrum Almere heb ik al wat ervaring op kunnen doen. Door mijn huidige opleiding hbo Fysiotherapie (Utrecht) te combineren met sportverzorging kan ik de Zondag 1 daar waar nodig helpen.
De komende tijd ga ik mij verder ontwikkelen als toekomstige fysiotherapeute

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!