Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Saporito/Pallas-Athene verslaat Woonaccent/PVM

7 maart 2021 11:15

S. Loth

Afgelopen zaterdag weer eens na lange tijd wat actiefoto's kunnen maken van een voetbalwedstrijd op Sportpark Rie Mastenbroek.

Toch eerst even gecheckt op wat apps hoe de weersvoorspellingen zijn al distantieert het weer op sportpark Rie Mastenbroek zich meestal van elke voorspelling. Op veld-1 was het ditmaal wel redelijk vertoeven en er was voor sportpark Rie Mastenbroek begrippen nauwelijks (N-NO) wind van betekenis op deze toch wel vaak koude kale winderige of bloedhete 'steppe'. Een lekker zonnetje maakte het weerplaatje compleet.
 
Op het middag programma stonden 2x wedstrijden: een meidenwedstrijd en last-minute ingelaste senioren wedstrijd (Za3-Za4). Geen seniorenteam te bekennen dus hadden de meiden het sportpark voor zich alleen.
 
Welke meidenteams hun opwachting maakten op het veld? Aan de sponsoring te zien zeg maar Saporito/Pallas-Athene tegen Woonaccent/PVM.
Het niveau van de wedstrijd was goed, niks mis mee zou Gijp zeggen uit de grond van zijn hart en dat meent hij.
 
In de 1e helft waren echte grote kansen voor beide doelen schaars. De teams hielden elkaar keurig tussen de beide strafschopgebieden in evenwicht. Daardoor hoefde de scheidsrechter ook nauwelijks de middencirkel te verlaten.
Saporito/Pallas-Athene kreeg halverwege de 1e helft 1x goede scoringskans die toch wel netjes om zeep werd geholpen.
Tegen het eind van de 1e helft scoorde Woonaccent/PVM maar bij bestudering van de VAR beelden werd er een overtreding geconstateerd en de goal afgekeurd. Over overtredingen gesproken. Deze waren op 1x hand te tellen in deze uiterst sportieve wedstrijd.
 
Ruststand 0-0.
 
In de 2e helft kwamen er aan beide kanten meer mogelijkheden om te scoren maar pas in de laatste 10 minuten wist Saporito/PVM 3x te scoren en zo de winst naar zich toe te trekken.
Eindstand 3-0 (tenzij ik iets gemist).
 
Hopelijk start binnen niet onafzienbare tijd de KNVB RegioCup met veel Almeerse derby's. Al is regio uiteraard een rekbaar begrip. Er valt overigens geen beker of prijs te verdienen dus de naam 'cup' is mijn inziens een beetje 'overdone'.
Je zegt het niet altijd hardop maar AS'80, Forza Almere, Buitenboys, FC Almere en Sporting Almere worden al heel erg gemist op de Waterwijkse velden.
 
 
WW-Meiden-58.jpg
Bron: S. Loth

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!