Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Selectietrainers 2020-2021

16 april 2020 16:30


Bekendmaking trainersstaf asc Waterwijk Selectieteams

In deze roerige tijd waar onze aandacht vooral uitgaat naar de gezondheid van onze leden en haar familieleden willen wij jullie via deze weg informeren over de trainersstaf van onze selectieteams.

 

We beginnen met een kleine wijziging in de staf. Ben Vis zal komend seizoen niet meer verantwoordelijk zijn voor de bovenbouw binnen onze vereniging. Uiteraard zal Ben de komende maanden nog druk doende zijn om samen met de trainersstaf de selecties vorm te geven en zal Ben in een andere functie zeker betrokken blijven bij de selectieteams (hierover straks meer). Ruud van Pelt en Emiel van Gemert zullen naast de verantwoordelijkheid van de totale onderbouw ook de bovenbouw teams onder hun hoede nemen, dit zal betekenen dat beide heren zullen gaan over het wel en wee van alle selectieteams.

 

JO8-1 en JO8-2

Adrie Engels en Jurgen Panka zullen volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor de jongste jeugd binnen onze selectieteams. Adrie heeft hier reeds een behoorlijke stap mee gezet daar hij dit seizoen ook verantwoordelijk is voor de CL en Mini-pups, derhalve hebben wij een goed beeld van de beschikbare talenten. Jurgen Panka is inmiddels niet meer weg te denken bij de onderbouw, hij maakt inmiddels al vele jaren deel uit van onze trainersstaf. Wij wensen allebei de heren komend seizoen ontzettend veel plezier toe.

 

JO9-1 en JO9-2

De functie voor de JO9-2 staat nog vacant op dit moment, wel hebben wij reeds een aantal kennismakingsgesprekken gevoerd en wij hopen snel duidelijkheid te kunnen geven aangaande deze invulling. Voorts zijn wij verheugd dat Jan Keizer volgend seizoen onze trainer van de JO9-1 zal zijn. Na een huidig zeer succesvol seizoen zal Jan zijn uiterste best doen om het maximale uit deze groep talenten te halen. Wij hebben hier veel vertrouwen in.

 

JO10-1 en JO10-2

De functie voor de JO10-2 staat nog vacant, wij zijn inmiddels in gesprek met een kandidaat en wij hopen dit binnen afzienbare tijd kenbaar aan u te kunnen maken. De JO10-1 zal onder bezielende leiding van Jimmy Bisschop komen te vallen. Jimmy is dit seizoen trainer van de JO9-2 en heeft dit zeer erkentelijk gedaan, wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Jimmy hier een succes van gaat maken.

 

JO11-1, JO11-2 en JO11-3

De functie voor de JO11-3 staat nog vacant, wij hebben ook hiervoor reeds gesproken met een kandidaat maar deze is nog niet rond. Wel verwachten wij dit spoedig kenbaar te kunnen maken. De JO11-2 zal komend seizoen getraind gaan worden door Abdel Hamdi. Abdel is inmiddels al meerdere jaren als trainer aan onze vereniging verbonden en heeft altijd het maximale uit zijn spelersgroep weten te halen. Abdel zal komend seizoen geassisteerd gaan worden door Etienne Esajas. Etienne heeft helaas moeten besluiten om komend seizoen geen trainer meer te kunnen zijn vanwege werkverplichtingen en nieuwe kansen binnen de voetballerij. Wij zijn verheugd dat Etienne heeft aangegeven graag Abdel bij te staan op de trainingsavonden. De JO11-1 zal net als dit seizoen onder leiding staan van Justin Brouwer. Justin heeft inmiddels ontzettend veel ervaring met het trainen van deze leeftijdscategorie en heeft zorg gedragen voor een goede ontwikkeling van zijn team. Wij hebben alle vertrouwen in bovengenoemde trainers en zien uit naar een vruchtbare samenwerking met mooie resultaten en een goede ontwikkeling.

 

JO13-1, JO13-2, JO13-3 en JO13-4

De JO13-1 zal komend seizoen onder leiding staan van Elton Schenkers. Elton heeft veel ervaring met het trainen van deze leeftijdscategorie en wij hebben alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking. Gregory Thomas traint komend seizoen de JO13-2, dit seizoen heeft Gregory onwijs goede resultaten gehaald met zijn team en helaas heeft dit vanwege de crisis niet kunnen resulteren in een verdiend kampioenschap. Onze O12 teams zullen volgend seizoen beide op een heel veld gaan spelen, de ontwikkeling van onze huidige O11 teams is dermate goed geweest dat wij er alle vertrouwen in hebben dat onze talenten klaar zijn voor deze nieuwe uitdaging. Lucien Brouwer zal net als dit seizoen verantwoordelijk zijn voor de JO13-3. Lucien heeft dit seizoen een knappe prestatie neergezet met zijn huidige ploeg in de hoofdklasse terwijl iedereen een jaar jonger was. De JO13-4 zal getraind gaan worden door William Spies. William gaat voor zijn 2e jaar als trainer bij onze vereniging en heeft een zeer goede indruk achter gelaten. Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking tussen genoemde trainers en kijken uit naar een mooi seizoen.

 

JO14-1 en JO15-1

De JO14-1 zal komend seizoen getraind gaan worden door Roy de Vries. Roy is dit jaar assistent trainer van de JO19-1 en heeft hiervoor een schat aan ervaring opgedaan als voetballer. De JO15-1 wordt komend seizoen getraind door Anouar el Yaakoubi. Anouar is dit seizoen terug gekomen bij onze vereniging en stond stijf bovenaan, helaas hebben we dit niet kunnen zien resulteren in het kampioenschap. Wij hebben veel vertrouwen in deze voetbaldieren die samen bezitten over veel kennis en kunde.

 

JO16-1 en JO17-1

De JO16-1 staat komend seizoen onder bezielende leiding van Mohammed el Abdallaoui. Mo is op dit moment trainer van onze zaterdag 1 en heeft het jaar daarvoor verdienstelijk de JO19-1 getraind. Anthony Berghahn zal met zijn huidige team overgaan naar de JO17-1. Anthony is dit jaar nieuw bij onze vereniging en heeft het zeer verdienstelijk gedaan in de 2e divisie. Volgend seizoen verwachten wij een mooie ontwikkeling te zien bij beide teams op een zeer mooi en hoog niveau.

 

JO18-1

De JO18-1 zal komend seizoen getraind gaan worden door Rayen Smart en Michael van Mouwerik, beide heren gaan met hun huidige team over naar de J018-1. Vanuit de KNVB is dit een nieuwe competitieopzet waarin wij veel vertrouwen hebben.

 

O23

De O23 wordt komend seizoen getraind door Dennis van Veen. Hiermee komt Dennis na 2 seizoenen assistent trainer te zijn geweest bij de zaterdag 1 weer op eigen benen te staan. Dennis zal vol overgave aan de slag gaan om de overstap van de jeugd naar de zaterdag 1 zo klein mogelijk te maken. Wij wensen Dennis veel succes toe.

 

Zaterdag 1

De zaterdag 1 gaat komend seizoen getraind worden door Ben Vis. Zoals reeds is aangegeven is Ben de afgelopen jaren aan TC bovenbouw van grote waarde geweest voor de doorontwikkeling aan de bovenkant van onze piramide. Ben zal komend seizoen de zaterdag 1 onder zijn hoede nemen waarin hij geassisteerd gaat worden door Ruud van Pelt en Emiel van Gemert. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en goede resultaten.

 

Achter de schermen is een hoop werk verzet en wij zijn dan ook verheugd om aan te geven dat onze trainersstaf zo goed als rond is. Zodra wij verder wat kunnen melden zullen wij dit doen.

 

Voor nu hopen wij dat iedereen gezond mag blijven! Stay safe.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!