Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Spannende wedstrijd JO8-9

25 januari 2020 18:00


Op het zuidelijkste puntje van de Noordpool, oftewel sportpark Rie Mastenbroek, wist het allernieuwste team van Waterwijk de JO8-9 te winnen van tegenstander AVV Swift.

Het was koud, waterkoud. Normaal is Noord of Oostenwind koud maar vandaag was Zuidenwind ongelofelijk koud. De toeschouwers stonden te kleumen en blauwbekken aan de kant ondanks de hartverwarmende wedstrijd die zij voorgeschoteld kregen van onze JO8-9 en Swift JO8-3. Beide teams deden voor het eerst mee aan een officiele KNVB competitie.

Wie hadden het niet koud? Inderdaad alle spe(e)l(st)ers van beide teams. Waarschijnlijk waren de teams geinspireerd door een lied van Herman van Veen 'We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan', ze waren namelijk niet te stoppen! Of Herman heeft ooit een wedstrijd van de JO8 bekeken en dit gebruikt als inspiratie voor zijn lied.

Doelpunten vielen aan beide kanten. Waterwijk nam de leiding, Swift kwam gelijk, Swift kwam voor, Waterwijk kwam gelijk en weer voor, etc.
De uiteindelijke uitslag was 7-6 in het voordeel van Waterwijk en ons JO8-9 team pakte hun 1e offciele winst ooit.

Ook een pluim voor het team van Swift dat uitstekend voetbalde en volledig gelijkwaardig was aan Waterwijk maar moesten het met een doelpuntje minder doen.

De wedstrijd was spannend van begin tot eind en een sieraad voor het voetbal (wat een enorm verschil met de Za1 en Zo1 )

Klik op fotocompilatie voor een indruk van onze toppers en de Swift toppers.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!