Zo-JO17-2 kampioen najaar 2019

4 december 2019 12:00

Afgelopen weekend op 1 december was het zover. De 17-2 zondag kon kampioen worden tegen FC Weesp 17-1, maar dan moest er wel gewonnen worden.

Na een snelle tegengoal, maakte Waterwijk vlak voor rust via mooi combinatiespel de verdiende 1-1.

Na de rust begon de 17-2 sterk en stond na 20 minuten met 1-3 voor. Vervolgens waren er kansen op de 1-4, maar de keeper en de lat stonden in de weg.

Met nog een kwartier spelen, viel toch de gevreesde 2-3, waardoor het nog spannender werd.

Maar door goed voetbal en met name veel strijd, was Waterwijk in staat om de voorsprong te behouden.

Na 5 minuten extra speeltijd, blies de scheidsrechter uiteindelijk af, en was ons kampioenschap een feit, en eindigen we heel fraai boven sterke tegenstanders zoals o.a. RKDES 17-1, Roda’23 17-1, Weesp 17-1 en Overbos 17-1.