Zo-JO15-4 verliest van De Meteoor

18 mei 2019 18:00

De Zo-JO15-4 speelde een uitstekende wedstrijd tegen De Meteoor maar verloor de wedstrijd helaas in een tijdsbestek van 10 minuten.

De Zo-JO15-4 speelde dit weekend op zowel de zaterdag (inhaal) als zondag. Mooie gelegenheid om dit team eens op zaterdag aan het werk te zien.

Vooraf even in de Waterwijk Clubapp gekeken hoe dit team ervoor stond. De vorige wedstrijd tegen De Meteoor werd uit verloren met 7-3 en mede daardoor staat het team nog puntloos onderaan. Logische keuze dan van deze onwetende toeschouwer om bij de Waterwijk helft langs het veld te gaan staan.

Nadat het vreugdevuur onstoken was kon er begonnen worden. Twee teams die wilden aanvallen en scoren. De Meteoor had een licht overwicht in het begin maar het was Waterwijk die plots uit het niets een fraaie goal scoorde. Enige minuten later scoorde De Meteoor ook met een hard schot in de kruising. Onze jongens waren hiervan niet onder de indruk en niet veel later stond het alweer 2-1.

Het spel speelde zich veelvuldig af op de helft van De Meteoor. Er volgen nog een aantal (grote) kansen en de score had zeker kunnen (moeten) oplopen naar 3-1 of 4-1 maar helaas een schlemielige klutsgoal tussen onze keeper en spits van De Meteoor leverde de verrassende 2-2 op. Tegenvallertje maar de wedstrijd werd weer goed opgepakt en voor de rust werd er weer gescoord en stonden we weer aan de goede kant van de score, 3-2.

Als onwetende toeschouwer ga je dus logischerwijze de 2e helft in de buurt van het doel van De Meteoor staan waar je denkt dat er gezien de 1e helft veel te beleven valt. Maar opnieuw een ongelukkige klutsgoal tegen, identiek aan de 2e tegengoal, stand 3-3. Door deze goal waren onze jongens toch even de weg kwijt en ging het op lijn verdedigen tegen de snelle Meteoor spelers niet echt lekker, 7 minuten later stond het 3-6 !

De jongens kropen daarnaar weer uit het dal (compliment !) en wisten de weg naar het doel van De Meteoor weer te vinden maar meer dan 1 doelpunt leverde dat niet op, 4-6 werd de einduitslag en daar mocht De Meteoor blij mee zijn.

Beetje dubbel gevoel overgehouden aan het einde van de wedstrijd. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven maar ja dat tijdsvakje van 7 mnuten heeft ons de das om gedaan terwijl er in de rest van de wedstrijd uitstekend gespeeld werd.