Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

2e Finale Zondag-1

18 juni 2018 10:15


Na de jammerlijke nederlaag tegen UVV krijgt de Zondag-1 een volgende kans zich te handhaven in de 3e klasse. Donderdag is Zwanenburg de tegenstander.

Wie het niet meer kan volgen lees verder ...

8 teams voor 7 plekken in de 3e klasse.

De nacompetitie was door de KNVB opgezet om via een finale er voor te zorgen dat een periodekampioen of een bijna degradant in de derde klasse terecht kon komen of kon blijven.

Waterwijk Zo1 eindigde ergens onderin in de competitie en nacompetitie was het gevolg. In de tussentijd veranderde de voetbalwereld om ons heen. Ploegen als EDO, Vriendenschaar, United/Davo en Wijk aan Zee gaven aan te stoppen met voetbal op zondag in West 1. Overwerk in Zeist om de boel weer netjes van onderuit aan te vullen.

De consequenties hiervan zijn nu dat de finalisten, dubbele kansen krijgen om in de 3de klasse te komen. Er werden zondag in West 1 op 4 plekken finales gespeeld voor promotie naar de 3de klasse. Te weten: Hugo Boys – Bergen, Hauwert’65 – Dynamo, Zwanenburg – IVV en Waterwijk – UVV.

Vier van deze ploegen noemen zich na zondag 3de klasser en de andere ploegen gaan voor finale nummer twee. Bergen ontmoet Dynamo en Zwanenburg ontmoet Waterwijk. Deze wedstrijden voor de verliezers staan voor Donderdag 21 juni om 20.00 uur op het programma.

Lukt het je om Donderdag 21 juni te winnen dan ben je eveneens 3de klasser en lukt het je donderdag wederom niet om te winnen dan komt de 3e finale in beeld.  Want voor de beide verliezers van donderdag staat een wedstrijd op het programma op zondag 24 juni om 14.00 uur.  De winnaar van de wedstrijd van zondag 24 juni mag zich na afloop ook 3de klasser noemen.

Zo1 succes !

(bron: vv Zwanenburg)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!