17 maart 2018 15:00

Scheidsrechter

Fatih Ozyar

Onbekend

Zaterdag 17 Maart stond de wedstrijd op het programma tegen Jos Watergraafsmeer.

Op een zeer koud en zeer zeer winderig veld heeft de Zaterdag 1 verloren van Jos, er is een voetbalwet dat als je de kansen niet benut dan kan je de deksel op je hoofd krijgen.
En dat gebeurde gisteren, was Jos beter nou nee niet echt had de wind invloed jazeker maar daar hebben beide ploegen last van.
1e helft zeker drie honderd procent kansen voor Waterwijk maar of de lat of niet gelukkig in de eindpass, Jos kreeg 1 kans en een mogelijkheid.
Rust 0-0
2e helft
waterwijk drong aan kreeg kansen en in de 73e minuut een heerlijke goal van Dennis 1-0.
Nu was het tijd om de wedstrijd over de streep te trekken, helaas in de 83e en in de 90e minuut scoorde Jos eindstand 1-2.
Mannen de voorsprong is geslonken tot 4 punten met nog genoeg wedstrijden te gaan.
Blijf geloven in een goed resultaat en wij bedanken de vaste toeschouwers die het koude weer trotseerde en de ploeg hebben aangemoedigd.
Op naar de volgende horde en dat is Nieuwland aanvang 14.30 laten we de 3 punten meenemen.