Zaterdag 1, 3e klasse C

10 maart 2018 14:30

Onbekend

Deze Zaterdag stond de wedstrijd uit tegen de Vecht op het programma.

De Vecht strijdt tegen degradatie, Waterwijk speelt voor het kampioenschap en dat zijn meestal de moeilijkste wedstrijden. De eerste 20 minuten waren voor Waterwijk met kansen voor Randy en Lynnel, beide goed gered door de keeper van De Vecht. Waterwijk was de betere ploeg, maar toch na 20 min was er de eerste kans voor De Vecht, maar bij ons staat natuurlijk Gianni op de goede plek.

Hoe langer het duurt voor je op voorsprong komt des te meer gaat de tegenstander erin geloven. Dan de 28e minuut een heerlijke bal van Jelmer op Nino, prima op de borst meegenomen en heerlijk met de voet afgewerkt 0-1. Daarna nog een kans voor Lynnel in de 32e minuut helaas weer gestopt door de keeper. De wedstrijd ging gestaag door zonder dat er goed gespeeld werd maar gevaarlijk was De Vecht niet. Vlak voor rust nog een kans voor Waterwijk, vrije trap randje 16, Roy achter de bal maar weer een redding van de keeper rust 0-1.

2e helft

Waterwijk begon met kansen vlak na rust voor Ralph en Nino, helaas gemist. Daarna begon Waterwijk minder te spelen en werd er gemopperd op elkaar, daar gaat een team niet beter van spelen, positief coachen ga je beter van spelen en dat gebeurde nu niet. De Vecht kreeg er meer geloof in en probeerde meer aan te vallen zonder echt tot kansen te komen. Waterwijk kreeg meer ruimte en door werkelijk een schitterende goal van Jordy een stiftbal van een meter of 20 stond het 0-2 in de 72e minuut en was De vecht geklopt.

In de 82e minuut een heerlijke steekbal op Dennis en heel rustig afgemaakt in de korte hoek en 0-3. In de 86e minuut nog een schot van Jesper die net over de lat ging was de wedstrijd afgelopen.

Zonder echt goed voetbal wel een makkelijke overwinning vandaag. De spelers willen de trouwe aanhang bedanken voor de aanwezigheid vandaag.
Heren nog 7 overwinningen en de vlag kan uit, blijf gefocust en positief en niet te makkelijk denken dan kan het gebeuren in en bij Waterwijk.