Waterwijk 1

Zaterdag 1, 3e klasse C

24 februari 2018 14:30

Onbekend

De wedstrijd tegen Cobu Boys was nog maar net begonnen of de 0-1 lag in de 6e min al in het netje. Jordy speelt Miquel in de diepte aan en die geeft de bal strak voor en daar was Mike die prima naar binnen was gekomen en binnenkant voet intikte. Nog geen 4 min later was het Mitch die vanaf een meter of 22 uithaalde en als een granaat ging de bal in de bovenhoek 0-2.

Daarna liet Waterwijk de kans op 0-3 liggen, begon Waterwijk slordiger te spelen en Cobu Boys kwam beter in de wedstrijd met de wind in de rug.
In de 28e min werd het dan ook 1-2 en was Waterwijk wakker geworden.  In de 38e min moest Mitch geblesseerd gewisseld worden en kwam Jerry erin en vlak voor de wissel was er een mooie voorzet van Jordy die door Miquel prima afgewerkt werd, 1-3 vlak voor rust. Twee minuten daarna een grote kans voor Jerry. Keuzes genoeg of afleggen of het alleen doen helaas was de lob niet goed en kon de keeper makkelijk de bal vangen, rust 1-3.

2e helft
Deze begon met een grote kans voor Cobu Boys. Gelukkig redde Gianni prima en eigenlijk direct in de tegenstoot was het Nino die de 1-4 binnen tikte en toen ging het snel, 50e min Nino 1-5 met een heerlijk schot en in de 52e min was het weer Miquel met de 1-6. In de 57e min raakte Cobu Boys nog wel de paal. De wedstrijd was natuurlijk al gespeeld maar in de 60e min een goal van Dennis vanaf een meter of 20. Een schot met een heerlijke draai over de keeper en het was 1-7. Vlak daarna wissel Jimmy eruit en Danny erin.In de 70e min Mike eruit en Aaron erin.

Waterwijk ging vanaf dat moment hautain voetballen en daardoor werd het wat grimmiger op het veld. In de laatste minuut een vrijetrap vanaf eigen helft van Waterwijk, Roy zag de keeper te ver voor zijn doel staan en de 1-8 lag erin.

Als toetje heeft Waterwijk de 2e periodetitel gewonnen en staat nog steeds bovenaan. Klasse heren, hou vol en het seizoen kan heel mooi eindigen.

De volgende wedstrijd is 10 Maart uit bij De Vecht. Hierbij wil ik een oproep doen op de leden van Waterwijk, kom de Zaterdag 1 aanmoedigen, de jonge jongens en de heren van de technische leiding waarderen het enorm.