Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MO15 2 pakt winst op karakter

TOS-Actief MO15-2

0 - 1

Waterwijk MO15-2

Competitie

MO15-2, Groep 4 - 27

Datum

21 oktober 2017 9:00

Accommodatie

Sportpark Ookmeer
Herman Bonpad 7
1067SN
AMSTERDAM
tel. 020-6139209

Opstelling Waterwijk MO15-2

Dachten onze speelsters dat ze al wat hadden meegemaakt op voetbalgebied? Vandaag overtrof wel alle verwachtingen. 
De inhaalwedstrijd in de bekercompetitie bleek alles behalve een 'normaal' potje voetbal te worden op Sportpark Middenmeer in Amsterdam. 
TOS-Actief MO15-2, die in de competitie nog geen punt had verspeeld (3 gespeeld, 9 punten), bleek een taaie tegenstander. Het kostte onze meiden, vooral in de beginfase, dan ook wat moeite om de weg naar het doel af te schermen. 
De thuisploeg werd, gedurende de hele wedstrijd, aanzienlijk bevoordeeld door de arbitrage. Overtredingen van TOS-Meissies werden niet bestraft, vlagsignalen van onze lijnrechter genegeerd en een schouderduw van Waterwijk uitgelegd als overtreding. Kritiek hierop kon de arbiter niet verdragen. Wat langs de lijn nogal de nodige roering teweeg bracht. Ook bij zowel thuis- als uitpubliek.
Na 10 minuten voetbal kwam Waterwijk beter in het spel en kregen onze toppers in de gaten hoe ze TOS-Actief konden bespelen. Een beetje Kick'n'rush leek heel effectief. De kansen die daaruit voortkwamen werden helaas nog niet verzilverd... tot de 16e minuut. Nadat Lolitha op het middenveld de bal veroverde, zette zij Isabelle 1 op 1 met de keepster van TOS-Actief. Onze spits wist handig om de sluitpost van de Amsterdammers heen te manouvreren en de 0-1  binnen te schieten.
Kort na de spelhervatting, bij een daarop volgende onderbreking, werd door de thuisploeg gewisseld. Eén speelster eruit, twee verse krachten erin.?
Het restant van de eerste helft speelde TOS dan ook met 11 veldspeelsters en een keepster. Tussentijds en na het rustsignaal wezen enkele speelsters van Waterwijk de arbiter hierop.
Bij aanvang van het tweede bedrijf werd eerst vastgesteld dat er slechts 22 speelsters op het veld stonden. Al kon niet voorkomen worden dat, halverwege het spel, er nog twee loslopende viervoeters ervoor zorgden dat het spel nog wat langer werd stilgelegd. 
Waterwijjk wist in de tweede helft goed stand te houden. Het kostte de meiden heel wat inspanning om de zege over de streep te trekken. Al waren er ook nog best wel mogelijkheden om de score uit te breiden. 
Alle speelsters lieten zich van hun beste kant zien. Niet met prachtig voetbal, maar vooral op karakter. Geen wonder dat onze meiden er vandaag helemaal doorheen zaten. 
Het was voor trainer/coach Marcel dan ook best moeilijk om voor vandaag de Woman of the Match aan te wijzen. De keuze viel uiteindelijk op doelpuntenmaakster Isabelle Kostelijk.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!