Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag was de start van de 2e fase van de competitie. Een nieuwe poule met verse tegenstanders. Vandaag stond S.V. Ouderkerk op het programma. Er was nog meer nieuws. In de herfstvakantie werd het team door de sponsoren Inter Immo. Makelaars en E. De Ruijter Schilderwerken in prachtige nieuwe trainingspakken gestoken. Een mooi gezicht als het gehele team in dezelfde pakken het veld opkomt. We hadden vandaag graag een foto gemaakt voor op de site van Waterwijk maar helaas waren wij niet compleet. Volgende week een nieuwe poging.  Ook vond er aan aanvoersders wissel plaats. Mecx nam de aanvoerdersband over van Nora. Wat ook nieuw blijkt te zijn is het aantal wisselmomenten die je in de wedstrijd mag gebruiken. Dat zijn er nog maar drie en één keer in de rust. Iets wat Crista en ik nog nergens hadden gelezen maar het is wel iets waar wij mee om moeten leren gaan. We gaan ons best doen.
Omdat Sennah nog steeds niet mag keepen nam Olena weer de plek onder de lat over. De keepsters van de andere teams hadden helaas verpichtingen met hun eigen team. Nou, Olena, je hebt het weer fantastisch gedaan, je hebt je kranig geweerd vanmiddag, het team is trots op jou!!
We gaan beginnen. Eigenlijk gaat het vanaf het eerste begin heel goed. Jullie zetten Ouderkerk gelijk onder druk en al in de 4e minuut is het raak. Er volgt na een corner een warboel van jewelste vóór het doel van Ouderkerk. Er is er ééntje die het hoofd koel houdt en dat is onze Chavanity. Zij weet de bal in het doel te schieten, het is 1-0! Vier minuten later. Noëmy komt van links naar binnen en geeft een prachtige pass op Chavanity. Zij gaat alleen op de keeper af en schuift de bal heel rustig in het doel, het is 2-0! Wij blijven aanvallen maar de eerste helft wordt er niet meer gescoord.
In de rust één en al tevredenheid. Misschien iets meer rust aan de bal maar verder geen klachten,
We starten de tweede helft. We krijgen al gelijk weer kansen maar deze gaan er net niet in. Dan de 47e minuut. Isaira krijgt het op haar heupen, gaat een paar tegenstanders voorbij en kiest er dan voor om Chavanity alleen voor de keepster te zetten. Nou, hier weet Chavanity wel raad mee en zij scoort haar, maar ook ons derde doelpunt, het is 3-0! Vier minuten later. Een voorzet van rechts van Isaira. Fardau staat bij de keepster en wil de bal in het doel schieten. Hierdoor verliest een speelster van Ouderkerk haar balans en via haar gaat de bal uiteindelijk het doel in. Eigen doelpunt maar puur door de druk van Fardau gaat de bal erin, het is 4-0! Weer twee minuten later. Jada komt op over rechts en geeft een perfect balletje op Chavanity. Zij komt hierdoor weer alleen vóór de keepster en schiet de bal erin. Het is 5-0! In de 61e minuut nog een doelpunt. Wederom geeft Isaira een steekballetje op Chavanity en zij maakt haar vijfde, onze zesde en gelijk ook de laatste van de wedstrijd. Het is 6-0!! Op het laatst nog een vervelend incidentje met een speelster van Ouderkerk. Zij krijgt de bal verkeerd op haar hoofd bij een kopbal en daar heeft zij heel veel last van. De ambulance moet er zelfs aan te pas komen. Laten we hopen dat het meevalt.
Het leek vanmiddag een beetje de Chavanity show en met vijf doelpunten mag je dat best zeggen. Maar Chavanity kon dit natuurlijk alleen maar fiksen door het hele goede spel van de rest van het team. We hebben echt staan te genieten van jullie samenspel. Vanaf onze verdediging via het middenveld naar de aanvallers. De ene aanval was nog mooier dan de andere. En ook verdedigend waren jullie heel sterk vanmiddag. Een beetje angstig voor de iets grotere meiden van Ouderkerk maar jullie hebben je niet laten imponeren. Het was weer volop genieten langs de lijn en wanneer jullie zo blijven voetballen dan gaan jullie een heel eind komen. Goed gedaan meiden!! Een fijn weekend verder en tot de volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!