Zaterdag 28/05/2022 12.30 uur Waterwijk VR2 - DVVA VR 1/2/3/4 - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 28/05/2022 12.30 uur Waterwijk VR2 - DVVA VR 1/2/3/4

Waterwijk VR2

1 - 4

DVVA csv. VR4

6'
... (solo)
8'
... (kopbal)
19'
... (solo)
63'
... (solo)
Anna de Geeter (penalty)
90'

Competitie

4e klasse D

Datum

28 mei 2022 12:30

Scheidsrechter

R.S.C. Kouwenberg

Accommodatie

Sportpark Rie Mastenbroek
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

Vandaag speelden wij onze laatste competitiewedstrijd tegen DVVA, officieel het 4e maar kennelijk was dit een mix van vier teams gezien de verschillende outfits en niveau van de speelsters.  We maken ons er niet meer druk om. We speelden op veld 4, dat was vreemd want de hele week stonden wij op veld 5 ingedeeld. Op het laatste moment was dit veranderd en dat was jammer want jullie kunnen nu eenmaal beter uit de voeten op kunstgras. DVVA wilde niet starten omdat er enkele gaten in het veld zaten. Door de scheidsrechter en terreinknechten werden deze vakkundig gedicht. Een kwartier later dan gepland konden wij beginnen.

Wij waren helemaal compleet. Alleen Janna kon niet spelen door een blessure maar de rest was fit. Dit was dan ook eindelijk het moment om de lang gewenste elftalfoto te nemen. Normale ploegen doen dit aan het begin van het seizoen, wij op de allerlaatste speeldag. Maar het is gelukt!
Zes wissels betekende wel weer een hele puzzel om iedereen tevreden te houden maar we gaan het proberen.

We gaan starten. Al vanaf de aftrap is het duidelijk, DVVA heeft een heel ander elftal dan destijds in de heenwedstrijd in Amsterdam. Vliegensvlugge speelsters en ze speelden heel fysiek. Dat kunnen jullie tegenwoordig ook maar jullie moeten daar altijd even een beetje ingroeien. Even een beetje boos worden en dan lukt het wel. Eén van hun speelsters stak er echt bovenuit. Dit vroeg om de eerste wissel. Nienke werd op haar gezet en eigenlijk is ze zolang Nienke in het veld stond niet meer gevaarlijk geweest. Maar zoals gezegd, DVVA begon voortvarend en dat resulteerde in de 6e (misschien toch een tikkeltje buitenspel), de 8e en de 19e minuut in doelpunten tegen Hierna ging het gelijk op. Het spel ging heen en weer over het veld.

In de rust was het even bijkomen maar daarna gingen jullie weer vol in de aanval. Eén keer, in de 63e minuut ging het nog mis waardoor het 0-4 werd. Maar verder was het een evenwichtige strijd waarin jullie weer ouderwets gestreden hebben. Maar werd dat harde werken dan niet beloond? Vanaf de 80e minuut besloten wij te gaan voor het "winnende doelpunt"!  De druk werd opgevoerd en dit resulteerde in de 90e minuut in een handsbal in de zestien van DVVA. Penalty!! Anna was de aangewezen persoon om deze te nemen. Het hele seizoen nam zij de penalty's en wist steeds te scoren. Vanmiddag ook. Een goede aanloop, een rustig schot in de linkerhoek en hij zit erin. Goed gedaan Anna, het is 1-4! Het is ook gelijk afgelopen en het doelpunt wordt gevierd als de winnende.

Wat een mooi einde van een bijzondere middag. Want tsja, dit was ook gelijk de laatste wedstrijd van ons team want er wordt geen vervolg aan gegeven volgend seizoen. De meesten van jullie gaan stoppen en ook twee trainers vinden het mooi geweest. Wat overblijft is één trainer die nog niet weet of er een team voor hem is en een paar speelsters die nog verder willen maar ook hun toekomst is nu nog onzeker. Maar dit is voor latere zorg. We sluiten het seizoen af met een gezellig samenzijn in de kantine en het blijft nog lang onrustig op het park. Lieve dames, bedankt voor al die jaren voetbalplezier en mijn medetrainers voor de gezelligheid langs de lijn. We gaan elkaar zeker nog zien maar hier stopt het voorlopig even wat voetbal betreft.

Een fijn weekend verder en tot een volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!