Daniel Stalpaertstraat 1
1333NA
ALMERE
tel. 036-5400956

Vandaag speelden wij uit tegen Buitenboy's VR2 of VR1, of allebei, dat weet je daar nu eenmaal nooit.  Er hing heel veel regen in de lucht maar gelukkig was het tijdens de wedstrijd nagenoeg droog en scheen zelfs het zonnetje. Daar zou het dus niet aan liggen. Ook hadden we een goede scheidsrechter, de ons niet onbekende Storm. Dus wat kan er nog misgaan. Ook ons team was nagenoeg compleet, alleen Janna ontbrak door probleempjes met de hamstrings.

We gaan beginnen. De eerste helft hadden we wind tegen en dat hielp Buitenboy's heel goed. Zij wisten constant de druk er wel op te houden bij jullie maar echt gevaarlijk werd het niet. Daarentegen liepen onze aanvallen ook steeds op niets uit omdat we voorin steeds niet op de goede plek stonden.
Het spel ging aardig heen en weer en zo kabbelden we naar de rust. Eén minuut vóór rust, wij verdedigen een corner niet lekker uit en de bal komt bij een speelster van Buitenboy's. Haar schot kan niet meet geblokt worden en de bal vliegt er in, het is 1-0. Dat is balen want wij hadden langs de kant net bedacht dat we met 0-0 de kleedkamer in zouden gaan en de tweede helft toe zouden slaan. Maar dat kan nog steeds.

Het is rust. Het bekende verhaal. Goed inspelen, druk erop en schieten van afstand.

De tweede helft gaat eigenlijk net zo als de eerste helft. Alleen nu zijn wij volop in de aanval en komt Buitenboy's er niet meer uit. Het is wachten op de gelijkmaker maar die komt niet. Wat we ook proberen en schuiven in de opstelling, de goede keepster van Buitenboy's heeft alles onder controle.
Het blijft, ondanks al  jullie inspanningen, 1-0. De wedstrijd is voorbij. De scheidsrechter zei nog dat 1-1 eerlijker was geweest maar daar kopen we nu niets voor.

Heel jammer, we hadden graag gewonnen vandaag maar het zat op de beslissende momenten niet mee. Het lijkt net of het beetje geluk wat we af en toe nodig hebben op dit moment ver te zoeken is. Geeft niets, we blijven lekker trainen, want dan lukt het allemaal heel prima, jullie tijd komt zeker nog wel.

Een fijn weekend verder en tot de volgende keer!!