Zaterdag 12/03/2022 14.00 uur TOV VR1 - Waterwijk VR2 4-0 - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 12/03/2022 14.00 uur TOV VR1 - Waterwijk VR2 4-0

TOV VR1

4 - 0

Waterwijk VR2

... (scrimmage)
67'
... (scrimmage)
81'
... (solo)
93'
... (scrimmage)
98'

Competitie

4e klasse D

Datum

12 maart 2022 14:00

Scheidsrechter

P. van Hofwegen

Accommodatie

Sportpark Ter Eem
de Geerenweg 6
3741RS
BAARN
tel. 035-5416101

Vandaag speelden wij in Baarn tegen de koploper TOV. We speelden op een prachtig veld en het zonnetje scheen, net de omstandigheden waar wij wel raad mee weten. TOV zit er lekker in, ongeslagen bovenaan, en dat willen ze weten. De coach is trots op haar meiden, en dat mag ook, maar met een zelfverzekerdheid waar wij altijd een beetje de kriebels van krijgen. Wij gaan er vandaag even een schepje bovenop doen. We zijn lang niet compleet maar gelukkig is Emma weer van de partij. Onze rots in de branding achterin zit vandaag liever in een hottub op de Maas bij Rotterdam en de reserverots heeft corona helaas. Het wordt even zoeken naar de juiste opstelling. We gaan vandaag maar eens vanuit de verdediging spelen. Nu ons aanvalsspel spelen zou te gevaarlijk zijn. TOV speelt graag op de counter dus die kans gaan we ze niet geven.  Onze technisch directeur Dirk is er ook. Dirk, we zijn blij je weer te zien langs de kant!!
We gaan starten. Al na drie minuetn maakt Nienke het gevreesde wisselgebaar. Zij heeft zich lelijk verstapt en kan niet verder. Teleurgesteld zit zij de rest van de wedstrijd in de dug-out. Zij zou vandaag niet de enige zijn. We houden op het veld de boel potdicht. Er zijn heus wel kansen voor TOV maar Nancy en haar verdediging slaan iedere aanval af. Ze komen wel eng dichtbij, een paar keer rakelings naast en een bal op de lat, maar daar blijft het bij. Jullie zien zelfs kans om een paar keer richting het doel van TOV te gaan. Helaas zonder succes.
Het wordt rust met 0-0.
In de rust wordt onze tevredenheid uitgesproken. Nu is het zaak om dit zolang mogelijk vol te houden. Bij TOV is men niet zo tevreden. Met een gezicht wat op onweer staat gaat de coach naar de kleedkamer met haar ploeg. Even ouderwets Baarns onderuit de pan geven in de kleedkamer denk ik. Wij blijven lekker in het zonnetje.
Er zijn wat klachten, hier en daar een spiertje in de war en grote vermoeidheid. Maar jullie gaan vastberaden verder.
In de tweede helft houden jullie nog lang stand. Pas in de 67e minuut weet TOV er een bal in te rommelen. Jammer maar het zat er aan te komen. Er vallen wat gewonden. Meerdere malen moet ik met mijn heilige water het veld in (waarom eigenlijk altijd aan de andere kant van het veld?) om mensen op de been te helpen of om uit het veld te takelen. Maar het Baarnse heilige kraanwater helpt goed. Zowel Denise als Meenu kunnen na één dosis wonderwater weer verder. Wie echt niet meer verder kan is Lotta, zij moet helaas op een gegeven moment aan de kant blijven. De laatste twintig minuten hebben jullie het zwaar. Het aanvallen wordt nog wel geprobeerd maar we komen er niet meer goed uit. In de 81e minuut scoort TOV de tweede, weer een rommelgoal. Dan zijn de 90 minuten voorbij.   Wij zijn er wel klaar mee maar de scheidsrechter helpt zijn ploeg nog even met het doelsaldo. In de 93e en de 98e minuut weet TOV nog een keer te scoren. Geheel tegen de verhouding in maar jullie lopen op je laatste krachten. Maar meiden, wat hebben jullie een strijd laten zien vanmiddag. In een eerlijke maar pittige wedstrijd zijn jullie gewoon dapper rechtop gebleven. Heel goed gedaan en het was weer een genot om hier bij te zijn. Nu even allemaal bijkomen, de opgelopen schade verwerken en dan spelen wij komende zaterdag eindelijk weer eens een keer thuis in Almere.  We hebben onze nieuwe kantie en kleedkamers zelfs nog nooit van binnen gezien. Een fijn weekend verder en tot de volgende keer.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!