Zaterdag 21/05/2022 12.00 uur CSW VR2 - Waterwijk VR2 2-4 - ASC Waterwijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaterdag 21/05/2022 12.00 uur CSW VR2 - Waterwijk VR2 2-4

CSW Vr2

2 - 4

Waterwijk VR2

5'
Lely Kramer (schot)
11'
77'
... (corner)
80'
... (scrimmage)
86'

Competitie

4e klasse D

Datum

21 mei 2022 12:00

Scheidsrechter

N van 't Veen

Accommodatie

Sportpark CSW
Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

Vanmiddag ging de reis naar Wilnis om tegen CSW te spelen. Het zou een fijne middag worden maar dat wisten we toen natuurlijk nog niet. Omdat wij veel speelsters in de lappenmand, op vakantie en druk aan de studie hadden, waren we lang niet compleet. Gelukkig kregen wij hulp van Myla en Jaimy. En eerlijk is eerlijk, deze hulp gaf ons vleugels, heel erg bedankt hiervoor dames!

Er was van alles mis bij CSW.  Geen trainer/coach, geen scheidsrechter, de dames werden een beetje aan hun lot overgelaten. Gelukkig was één van de speelsters bereid om de eerste helft te fluiten, hierna zou er een scheidsrechter van de club komen.

We gaan beginnen. Vanaf het begin zaten jullie goed in de wedstrijd. Myla en Fleur coachten jullie over het hele veld en dat bracht de nodige rust en inspiratie. Gelijk al een paar kansjes maar CSW hield het nog droog. Tot de 5e minuut. De bal ging van rechts naar links en kwam bij Lely terecht. Ongeveer op de punt van de zestien nam zij de bal op de voet en schoot deze met een mooie boog over de keeper in het doel, een prachtig doelpunt en het is 0-1!

Zes minuten later. Een mooie dieptepass op Jaimy en zij kan de turbo aanzetten. Jaimy kan de zestien in lopen en kan de bal langs de keeper van CSW plaatsen, een prachtige aanval en het is 0-2. CSW kan het niet geloven maar het is toch echt zo.
De rest van de eerste helft neemt CSW het voortouw en komen zij in de richting van onze zestien. Maar verder komen zij steeds niet want onze verdediging staat als een huis. Het kost veel energie want het is heel warm op het nieuwe kunstgras van veld 4 maar jullie houden de boel op slot. Jullie krijgen zelf nog een paar kansjes maar met 0-2 gaan jullie de rust in.

In de rust wordt natuurlijk weer even gewezen op de passing en het opsluiten van de tegenstanders maar verder is er niets te klagen. We pakken het weer op.
We krijgen nu steeds meer ruimte op het veld. De beste, nou ja, de meest aanwezige speelster van CSW, gaat nu achterin spelen en zij houdt de boel aardig dicht. Tot de 66e minuut. Er komt een voorzet de zestien van CSW binnen en op rechts weet Denise deze bal erin te schieten. Vanaf de kant lijkt de bal in het zijnet te gaan maar hij zit er toch echt in, goed gedaan Denise en het is 0-3!
Dan de 77e minuut. Lotta weet  Jaimy weg te sturen en zij gaat er met de bal vandoor. Eenmaal in de zestien zoekt zij de goede hoek uit en passeert de keepster voor de tweede maal vanmiddag.  Weer een prima aanval en een mooie goal, het is 0-4!!
En dat is lekker comfortabel. We krijgen nog meer kansen maar nu gaan onze schoten er niet in. Nog een grote kans voor Denise maar de paal staat lelijk in de weg. Jullie snakken naar het einde van de wedstrijd. Maar het duurt zeker nog tien minuten. In de 80e minuut krijgt CSW een corner van rechts. De bal komt vóór ons doel bij de tweede paal en de enige die haar hoofd tegen de bal durft te drukken is uitgerekend de al eerder genoemde meest aanwezige speelster van CSW, het is haar gegund.

Vier minuten voor het einde wordt de bal bij ons achterin net niet goed verwerkt waardoor CSW nog een keer kan scoren maar dan is de koek echt op. Jullie laten je niet meet verrassen en het blijft 2-4.

Een hele mooie overwinning waar jullie heel trots op mogen zijn. Heel goed gespeeld, bij vlagen hele mooie aanvallen en prachtige doelpunten.  Achterin bijna niets weggegeven op het middenveld weer gebikkeld en onze voorhoede was vandaag levensgevaarlijk. Wederom keihard gewerkt en weer alles gegeven. Heel goed gedaan. En ja, dan weet je het als je bij CSW bent, de puntzak patat staat al te wachten. Patrick en ik kunnen het toch niet laten. Dik tevreden gaan we naar huis.

Een fijn weekend verder en tot de volgende keer!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!